Gain'in Rize ve Trabzon'u mercek altına alan belgeseli 53-61'den teaser yayınlandı

1.943 Gösterim
14 Nisan 2022 19:35
Gain'in Rize ve Trabzon'u mercek altına alan belgeseli 53-61'den teaser yayınlandı

Gain'in, Karadeniz’in iki simge kenti Rize ve Trabzon'un insanlarını Volkşov ekibinin gözünden inceleyen, komediyle harmanlanmış altı bölümlük belgeseli 53-61'den teaser yayınlandı.


YouTube’daki Volkşov isimli programlarıyla tanınan komedyenler Oktay Kaya, Pınar Fidan ve Cihan Akıncı'nın çıktığı eğlenceli yolculukla, adeta paralel bir evrende yaşıyormuşçasına tamamen kendine has karaktere, davranışa ve kültüre sahip Rize ve Trabzon'un insanlarını izleyiciyle buluşturan mockumentary tarzındaki belgesel 53-61'den teaser yayınlandı. Komedinin belgeselle harmanlandığı 53-61, altı bölümden oluşuyor ve Gain ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

 

Komedyenler Oktay Kaya, Pınar Fidan ve Cihan Akıncı; Trabzon'un İncisi, Nasreddin Hoca Bir Gün, Kör Kefal, Irmağa Düşen İnekler, Bir Zamanlar Çaykara'da ve Bir Kuymak İki Kaymak adlarını taşıyan altı bölüm boyunca bir Trabzon'a bir Rize'ye giderek "Türkiye’de her taşın altından neden bir Karadenizli çıkar? Siyasetçisinden müteahhidine, kilit noktalarda neden hep iki şehrin adı geçer?" gibi soruların cevaplarını arıyor.

 

Üç komedyen Rizelileri ve Trabzonluları anlamak için çıktıkları bu yolculukta şehir merkezlerinin yanı sıra Pazar ve Çaykara ilçelerine konuk olup Ayder Yaylası Kar Festivali'ne katılırken, horon ve tekno müzikli derbi galibiyeti kutlaması ve balık halinde gün doğmadan hamsi kapışması gibi başka yerde karşılaşmalarının zor olduğu şeylere şahit oluyor.

 

Rize ve Trabzon'u Volkşov ekibinin gözünden inceleyen Gain belgeseli 53-61'den yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.