Gain'in nisan ayı programından öne çıkan yapımlar!

1.846 Gösterim
1 Nisan 2022 14:30
Gain'in nisan ayı programından öne çıkan yapımlar!

Komediden spora, dramadan aksiyona nisan ayında Gain ekranlarında izleyebileceğiniz özgün ve dikkat çekici yapımları sizin için derledik. 


Dizi, film, program, belgesel, haber gibi içerikleri bir arada sunan Gain'de, nisan ayında da komediden spora, dramadan aksiyona bir çok yapım izleyiciyle buluşuyor. Farklı ve özgün konulara ilgi duyanların izleme listelerine bu ay ilk sıradan eklenecek yerli-yabancı dizi, program ve belgesellerden öne çıkanları sizin için listeledik.

Your Honor

Efsane dizi Breaking Bad’ten tanıdığımız Bryan Cranston’ın başrolde olduğu, oğlu organize suç ailesinin üyelerinden biriyle vur-kaç olayına karışınca kendini çok zor bir durumun içinde bulan bir yargıcın, oğlunun hayatını kurtarmak için imkansız seçimler yapmak zorunda kalmasını konu edinen son dönemin en iyi dramalarından Your Honor, Gain’in yabancı dizi kataloğunda nisan ayında dikkat çeken yapımlardan biri.

93 Yazı

1993'te Metallica’dan Michael Jackson’a efsanevi isimlerin İstanbul’daki dev stadyum konserlerini gerçekleştiren Ahmet San’ın yanı sıra Teoman, Meltem Cumbul, Mabbas, Yasemin Mori, Melis Danişmend, Şafak Ongan, Güven Erkin Erkal, Kanat Atkaya, Özer Sarısakal, Doğu Yücel ve Deniz Toksoy gibi hepimizin tanıdığı isimlerin anlatımıyla seyirciyi adeta o döneme ışınlayan belgesel 93 Yazı, nisanda izlenebilecek orijinal yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Aslında Özgürsün

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci-yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve başrollerdeki Deniz Çakır ve Bade İşçil'in hayat verdiği iki çocukluk arkadaşı kadının ekseninde ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefleyen Aslında Özgürsün çok yakında Gain'de izlenebilir.

Ayak İşleri

Çağlar Çorumlu'nun canlandırdığı tecrübeli görev adamı Vedat ile Güven Murat Akpınar'ın hayat verdiği felsefe okumuş, politik doğrucu Evren'in yanında çalıştıkları zengin iş adamı Sermet Bey’in verdiği ufak tefek görevleri yerine getirmek için İzmir ve çevresinde maceralara giriştiği ikinci sezonun tamamlanmasıyla birlikte, dizi bir solukta izlemek isteyenler için tüm bölümleriyle yayında.

Şaka Bi' Yana

Hayattan kesitler anlatarak insanları güldüren stand-up’çıların kendi hayatlarının gerçeklerini ortaya döktüğü, stand-up’ın sırlarından bu işe nasıl başladıklarına, sahnede yaşadıkları anılardan kulis sohbetlerine, şakaları hazırlama süreçlerinden otosansüre kadar her konunun derinliklerine inen Şaka Bi' Yana, 1 Nisan'da başlıyor.

Orta! Kafa! Aşk!

İlişkilere bir futbol mücadelesi tadında yaklaşan ve farklı formatıyla izleyiciye eğlenceli vakit vadeden Orta Kafa Aşk’ın, Can Sipahi'nin oynadığı Semih'in, Su Kutlu'nun canlandırdığı Selin'in kalbini geri kazanarak tekrar birlikte olabilmek için her yolunu denerken, gerçekçi olmayan bahaneler üreterek entelektüel hamleler yaptığı ikinci sezonu da bu ay izlenebilir.

53-61

Geçtiğimiz günlerde başlayan ve Karadeniz’in iki simge kenti Rize ve Trabzon'un tamamen kendine has karaktere, davranışa ve kültüre sahip insanlarını YouTube’daki Volkşov isimli eğlenceli programlarıyla tanınan komedyenler Oktay Kaya, Pınar Fidan ve Cihan Akıncı'nın gözünden inceleyen mockumentary tarzındaki 53-61, Nisan'da yayınlanacak bölümleriyle platformdaki yerini tam anlamıyla alacak.

Deniz Aksoy'la Bire Bir

Basketbol dünyasının ünlü isimlerinin spor yazarı ve basketbol sunucusu Deniz Aksoy’un sıradışı sorularına cevap vermek için sahaya çıktığı Deniz Aksoy’la Bire Bir'in ikinci sezonu da Nisan’da Gain’de izlenebilecek. İlk bölümde Tofaş kaptanı Berk Uğurlu’yu ağırlayan Aksoy, sezon boyunca toplam 10 konuğuyla sohbet edecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.