GAİN'in kasım ayı programında öne çıkan yapımlar!

1.365 Gösterim
1 Kasım 2022 14:20
GAİN'in kasım ayı programında öne çıkan yapımlar!

Sevilen dizi ve programların merakla beklenen yeni sezonlarının arka arkaya yayına girdiği kasım ayında GAİN'de izleyebileceğiniz orijinal diziler, kısa film ve animasyonlar, stand-up gösterileri, eğlence ve yemek programlar arasından öne çıkanları derledik. 


#Etkileyici

Sosyal medyanın hayatımızı etkileme gücünü özgün bir biçimde gözler önüne seren #Etkileyici’nin heyecanla beklenen 2. sezonu 5 Kasım’da GAİN’de başlıyor. İlk sezonda şöhretinin zirvesinde bir influencer olan Leyla karakterinin tek bir gecede tepetaklak olan hayatını merceğe alan bu çarpıcı hikâye, psikolojik unsurların öne çıktığı yeni sezonunda polisiye ve gerilim meraklılarını da memnun edecek.

Kısa filmler ve animasyonlar

Alışılagelmiş kurguların dışına çıkan anlatımları ve farklı formatlarıyla izleyiciye yepyeni deneyimler sunan kısa film ve animasyon kategorisi, yeni hikâyeler keşfetmek için yeterince zamanı olmayanlara hitap ediyor. Bu kategoride, 1997'de kameralı telefonun ilk keşfediliş hikâyesinin anlatıldığı kısa film The Birth Of The Camera Phone, kıyamet sonrası dünyada, atari salonuna sığınan bir adamı takip eden animasyon High Score, kendisine emanet edilen kamyonla uzun bir yola çıkan Besim'in Anadolu’nun bağrında, ıssız bir yolda kalmasıyla yaşananları anlatan Kamyon gibi yapımlar dikkat çekiyor.

Dayı Şov

Hülya Avşar’dan Gülşen’e, Fatih Ürek’ten Enis Arıkan’a, Didem Soydan’dan Eypio’ya, bugüne kadar birbirinden ünlü ve renkli konukları ağırlayan Dayı Şov geri dönüyor. Türkiye’nin tek canlı talk show programı, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da canlı yayınlandığı sırada yine ücretsiz olarak izlenebilecek. 

TuzBiber

TuzBiber ekibinin kulaktan kulağa yayılan, biletleri kapışılan, sosyal medyada bolca paylaşılan kahkaha garantili stand-up gösterileri GAİN’de yayınlanmayı sürdürüyor. Yeni sezonda, kimi ağlanacak haline gülen, kimi yer yer geren, kara mizah ile ofansif gözlemler arasında gidip gelen komedyenler, günün içinden en sıradan anları bile eğlenceli hikâyelere çeviriyor.

Oyunbozan

2021 yılı sonu itibarıyla global hacmi 2 milyar dolar seviyesine yaklaşan, Türkiye de dahil pek çok ülkede resmi spor dalı olarak tanınan, oyuncularına müthiş bir kariyer, tanınırlık ve çok ciddi maddi kazançlar vaat eden e-sporla ilgili merak edilenler "E-spor nedir?", "Kimler, neden oynuyor?", "Takipçileri e-sporda ne buluyor, geçmişi nereye dayanıyor?" gibi sorular Oyunbozan'da yanıt buluyor.

Sakin

Kurucu şefi olduğu restoranıyla Michelin yıldızı kazanan Pınar Taşdemir, sessiz ve tarifsiz yemek programı Sakin ile GAİN izleyicisine farklı bir seyir keyfi sunuyor. Şef Taşdemir şehrin keşmekeşinden uzak, doğanın huzurunda yemek yapma deneyimini görsel ve işitsel bir meditasyon halinde paylaşıyor.

Cezailer

Eylül ayında yayına giren ve büyük ilgi uyandıran Cezailer Kasım’da sezon finali yapacak. Bir psikiyatrın riskli bir deney için kendi isteğiyle akıl hastanesine girişini konu alan dizi, usta oyuncu kadrosunun yanı sıra beklenmedik olaylarla bezeli ters köşe senaryosu ve yenilikçi reji diliyle de izleyicinin dikkatini çekmişti. Normal bildiklerimizi ve kendi gerçekliğimizi sorgulatan dizinin sezon finali de çok ses getirecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.