GAİN'in ekim ayı programında öne çıkan yapımlar!

1.152 Gösterim
27 Eylül 2022 13:16
GAİN'in ekim ayı programında öne çıkan yapımlar!

Ekim ayında GAİN'de izleyebileceğiniz polisiyeden gerilime, dramadan komediye yerli ve yabancı diziler, stand-up gösterileri, haber, gezi ve müzik programları arasından öne çıkanları derledik. 


Cezailer

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olan yeni dizi Cezailer 29 Eylül'de ilk bölümüyle GAİN’de yayına giriyor. Oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal’ın yer aldığı dizi her perşembe yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacak. Bir psikiyatrın riskli bir deney için kendi isteğiyle akıl hastanesine girişini konu alan dizi, usta oyuncu kadrosunun yanı sıra beklenmedik olaylarla bezeli ters köşe senaryosu ve yenilikçi reji diliyle de dikkat çekiyor.

TuzBiber

Birbirine hiç benzemeyen komedyenlerin, hayata ve olaylara bakış açılarını anlatığı TuzBiber’in yeni sezonunda Mustafa Sağır, Tuna Kalınsaz, Cemil Marki, Emre Günsal, Ali Fuat Ergüner ve Akın Aslan sahne alıyor. Bu altı ismin GAİN’e özel hazırladığı yepyeni stand-up gösterileri Ekim’de yayına girecek.

BBC First seçkisi

Kaliteli ve orijinal İngiliz dramalarına ev sahipliği yapan BBC First’ün ödüllü yönetmen ve oyuncularla hayata geçirilen dizileri GAİN’de yayınlanıyor. İşte her zevke hitap eden diziler içerisinden tek oturuşta bitirmelik bir seçki:

· Sean Bean ve Stephen Graham’ın başrollerinde olduğu, suç ve drama izleyicilerinin heyecanla izleyeceği BAFTA ödüllü “Time”

· Kapkaranlık ve yer yer komik, çağdaş bir gerilim dizisi olan, En İyi Yönetmen ve En İyi Televizyon Senaryosu dallarında İskoçya BAFTA Ödüllerini kaldıran “Guilt”

· Aynı evi paylaşan dört karakterin iç içe geçmiş hikâyelerini samimi ve gerçekçi bir tarzda anlatan “Life”

· Usta oyuncu Judi Dench’in başrolünde yer aldığı, 4 kez Primetime Emmy ödülü kazanan “Cranford”.

İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi

Sonbaharın gelmesiyle evde daha fazla vakit geçireceğimiz, okumaya, izlemeye, yeni şeyler öğrenmeye daha fazla yoğunlaşacağımız bir dönem bizi bekliyor. Engin bilgi birikimiyle İlber Ortaylı Hitler, dostluk, Dostoyevski, cesaret, Mimar Sinan, sadakat gibi konuları mercek altına aldığı Zaman Makinesi'nde, tarihi değiştiren insanlar, olaylar ve kavramları anlatıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı

Usta oyuncu ve yönetmen Ahmet Mümtaz Taylan, herkesin şehre döndüğü bugünlerde her hafta farklı bir semte doğru yola çıkıyor. Taylan, İstanbul’un farklı yüzleriyle tanışmak için çıktığı yolculukta gittiği bölgenin lezzetlerini tadıp semt sakinleriyle bölgenin kültürü ve tarihi üzerine eğlenceli sohbetler ediyor.

Beyaz Yaka

Kurumsal hayata dair tespitleriyle tanınan komedyen Kaan Sekban'ın Beyaz Yaka belgeseli, tatil günlerimizin çoktan geçmişte kaldığı, mail kutularımızın dolup taştığı bu yoğun günlerde akademisyenler, ajans başkanları ve beyaz yakalıların görüşleri eşliğinde çalışma hayatının karanlık yüzünü esprili bir şekilde anlatıyor.

Mirgün Cabas ile Yeni Dünya

Usta gazeteci Mirgün Cabas, iş dünyasının geleceğini, bu işin duayenleriyle GAİN ekranına taşıyor. Sürdürülebilirlik, yenilenebilir enerji, dijital dönüşüm gibi yeni kavramlar ile sanayiden finansa, enerjiden insan kaynaklarına farklı alanlardaki en güncel yaklaşımları izleyiciyle buluşturuyor.

Pazar Klasiği

Güne iyi hissettiren, kült eserlerden oluşan 15 dakikalık bir klasik müzik programıyla başlamak motivasyonunuzu ve enerjinizi artıracak. Bach, Çaykovski, Chopin, Liszt, Rachmaninoff, Brahms gibi klasik müzik devlerinin efsaneleşmiş besteleri, Pazar Klasiği'nde genç müzisyenlerce yorumlanıyor. 

500T: Kayıp Otobüs

500T: Kayıp Otobüs, bu efsane hattaki otobüsün, içindeki yolcularıyla ortadan kaybolmasına dair sır perdesini aralıyor. Olayla ilgili esrarengiz teoriler, kayıp yakınları, görgü tanıkları, uzmanlar ve araştırmacıların yorumlarıyla mercek altına alınıyor. Peki, olay gerçek mi, kurmaca mı? “Mockumentary” türündeki bu program, farklı keşiflerden hoşlananlara hitap edecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.