GAİN dizisi Etkileyici'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı

2.638 Gösterim
1 Kasım 2022 16:49
GAİN dizisi Etkileyici'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı

GAİN orijinal dizisi Etkileyici'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Başrolünde Aslıhan Malbora'nın yer aldığı dizinin yeni sezonu, 5 Kasım'da izleyiciyle buluşacak. 


İlk sezonda şöhretinin zirvesinde bir influencer olan Leyla karakterinin tek bir gecede tepetaklak olan hayatını mercek altına alan Etkileyici'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Başroldeki Aslıhan Malbora'ya Mehmet Aykaç, Billur Melis Koç, Olcay Yusufoğlu ve Hakan Yılmaz gibi isimlerin eşlik edeceği yeni sezon, 5 Kasım'da GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Murat Cemcir’in yapımcılığını üstlendiği Etkileyici'nin, sosyal medyanın hayatımızı etkileme gücünü özgün bir biçimde gözler önüne seren ilk sezonu, yaşadığı linç karşısında doğru bildiklerini savunup mahkeme salonunda son anda ortaya çıkan önemli bir kanıt ile adını temize çıkarmayı başaran ve kazandığı zaferin ardından yeniden kurgulayacağı hayatının hayallerini kuran Leyla'nın, esrarengiz biri tarafından kaçırılmasıyla final yapmıştı. Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Murat Kepez ve Şükrü Özbey'in kaleme aldığı dizinin ikinci sezonu, esrarengiz kaçırılma hikâyesi ve ardından yaşananları ele alınacak. 

 

Etkileyici'nin psikolojik unsurların öne çıkması beklenen yeni sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.