GAİN dizisi Etkileyici'nin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

6.944 Gösterim
12 Ekim 2022 14:49
GAİN dizisi Etkileyici'nin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

Aslıhan Malbora'nın başrolünde yer aldığı GAİN orijinal dizisi Etkileyici'nin 2. sezonundan teaser yayınlandı ve yeni sezonun 5 Kasım'dan itibaren ekranlarda olacağı açıklandı.


2021 Kasım'ında prömiyer yapan ve on bölümlük ilk sezonu toplum tarafından sosyal lince uğrayan influencer Leyla Demir'in verdiği mücadeleyi konu alan GAİN orijinal dizisi Etkileyici'nin ikinci sezon yayın tarihi teaserla duyuruldu. Leyla’nın esrarengiz kaçırılma hikâyesi ve ardından yaşananların ele alınacağı ikinci sezon, 5 Kasım'dan itibaren GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Birinci sezonda, yaşadığı linç karşısında korkup geri adım atmak yerine kendi doğru bildiklerini savunan Leyla, toplumun ona dayattığı kadın rollerine meydan okuyarak mücadele etmeyi seçmişti. Bu mücadelede büyük bedeller de ödemek zorunda kalan Leyla, mahkeme salonunda son anda ortaya çıkan önemli bir kanıt ile adını temize çıkarmayı başarmış ve kazandığı zaferin ardından yeniden kurgulayacağı hayatının hayallerini kurarken sezon finalinde esrarengiz biri tarafından kaçırılmıştı.

 

Yönetmenliğini Hande Türkel’in, yapımcılığını Murat Cemcir’in üstlendiği, senaryosunu ise Murat Kepez ve Şükrü Özbey'in kaleme aldığı Etkileyici'nin yeni sezonunda Aslıhan Malbora'ya Mehmet Aykaç, Billur Melis Koç, Olcay Yusufoğlu ve Hakan Yılmaz gibi isimler eşlik edecek. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.