Gain dizisi Etkileyici'nin 2. sezon çekimleri başladı

4.039 Gösterim
25 Temmuz 2022 11:08
Gain dizisi Etkileyici'nin 2. sezon çekimleri başladı

Gain orijinal dizisi Etkileyici'nin 2. sezonu için sete girildi. Aslıhan Malbora'nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonunun sonbaharda izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor.


İlk sezonunda toplum tarafından sosyal lince uğrayan influencer Leyla’nın haklılığını ispat mücadelesini ele alarak sosyal medyanın hayatımıza etkisini gözler önüne seren Gain orijinal dizisi Etkileyici'nin ikinci sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Şok edici şekilde final yapan ilk sezonun ardından geçtiğimiz günlerde yeni sezon için sete çıkan dizinin yeni bölümleriyle sonbaharda Gain ekranında olması planlanıyor. 

 

10 bölümden oluşan ilk sezonda; yaşadığı linç karşısında korkup geri adım atmak yerine kendi doğru bildiklerini savunan Leyla, toplumun ona dayattığı kadın rollerine meydan okuyarak mücadele etmeyi seçmişti. Bu mücadelede büyük bedeller de ödemek zorunda kalan Leyla, mahkeme salonunda son anda ortaya çıkan önemli bir kanıt ile adını temize çıkarmayı başarmış ve kazandığı zaferin ardından yeniden kurgulayacağı hayatının hayallerini kurarken sezon finalinde esrarengiz biri tarafından kaçırılmıştı.

Leyla’nın esrarengiz kaçırılma hikâyesi ve ardından yaşananların ele alınacağı Etkileyici’nin ikinci sezonda influencer Leyla’yı canlandıran Aslıhan Malbora’ya katılacak isimler arasında Mehmet Aykaç, Billur Melis Koç, Olcay Yusufoğlu ve Hakan Yılmaz yer alıyor. Yönetmenliğini Hande Türkel’in, yapımcılığını Murat Cemcir’in üstlendiği Etkileyici’nin senaryosunu ise Murat Kepez ve Şükrü Özbey kaleme alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.