Gain'den oyun tutkunlarına özel sitcom: Dead Pixels

2.020 Gösterim
30 Nisan 2021 19:20
Gain'den oyun tutkunlarına özel sitcom: Dead Pixels

Gain’in kendine has içeriklerinin arasına geçtiğimiz haftalarda bir yenisi daha eklendi. Gamer’ların sitcomu Dead Pixels, sadece Gain üzerinde izleyicisiyle buluşuyor.


Succession, Misfits ve Veep gibi yapımların yaratıcısı Jon Brown’ın imzasını taşıyan Dead Pixels, Meg, Nicky ve Usman adlı üç arkadaşın bağımlısı oldukları Kingdom Scrolls adlı bir oyuna gerçek hayattan daha çok zaman ayırmasını ancak bu ilişkilerine yeni oyuncu Russell’ın dahil olmasıyla oyundan kopup daha çok gerçek hayata dahil olmalarını konu alıyor.

 

Dead Pixels'ı bu kadar eşsiz yapan yanı ise, alışık olmadığımız türde hikayesini bir online oyun ve bağımlılık üzerine kuran bir kara mizah anlayışına sahip olması. Üstelik İngiltere yapımı bu dizi, ustaca kurgulanmış diyalogları sayesinde sadece oyunseverlere değil yediden yetmiş farklı türde bir komedi arayan herkese hitap ediyor. 

Kadrosunda Alexa Davies, Charlotte Ritchie, Will Merrick ve David Mumeni gibi isimler yer alan, her bölümü yaklaşık yarım saat süren dizinin ilk iki sezonu, Türkiye’de sadece Gain üzerinde yayınlanmakta.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.