Gain'den öğrenme tutkunlarına özel 5 belgesel

2.281 Gösterim
26 Şubat 2021 14:50
Gain'den öğrenme tutkunlarına özel 5 belgesel

Hayatının her dakikasında yeni bilgiler öğrenmek isteyenler, Gain özel belgesellerine ücretsiz olarak ulaşabiliyor. Gain'de yer alan ve kısa ama öz bilgiler içeren belgeselleri derledik.


1. Düşünebilen Tekneler

Otonom teknolojisinden faydalanarak tasarlanan "Robotekne" kavramına açıklık getiren bu belgesel; normal bir insanın yapabileceği çoğu şeyi yapabilen teknelerden bahsediyor. Bir nevi otomatik pilot sistemine sahip olan robotekneler yeni nesil otonominin, denizcilik piyasasına taşınmasında büyük rol oynuyor.

2. Köpeklerin Dünyası

Yaklaşık bin köpeğe sahiplik eden bu barınak, onların sevgiye, kafalarını koyacak bir yuvaya ihtiyaçları olduğunu anlatıyor. Bir köpek barınağında düzenin nasıl ilerlediği sorusuna değinen bu belgeseli Gain'de ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

3. Şöyle Bi' İşim Olsa

Çoğu insanın hayalindeki iş yaptığı işten farklıdır. Bu belgesel serisinde; "keşke böyle bir işe sahip olsam" diyeceğiniz çalışma alanlarını keşfediyorsunuz. 

4. Samuel L. Jackson'la Bir Gün

Uzun yıllar tiyatro sahnelerinde oyunlar oynayan, ününe kırklı yaşlarından sonra kavuşan Samuel L. Jackson'ın bir gününü ve çevresindeki insanların onunla ilgili görüşlerini içeren bu belgesele Gain üzerinden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

5. Yeni Protein: Böcekler

Sporcuların protein olarak böceklere yönelmesini anlatan bu belgeselde girişimcilik hikayesine de şahitlik ediyorsunuz. Beslenmeye ve girişimciliğe farklı bir açıdan bakarken, algılarınızın açıldığını hissettiren bu belgesele Gain üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.