Gain'de yer alan 6 orijinal spor programı

1.341 Gösterim
25 Ocak 2022 14:55
Gain'de yer alan 6 orijinal spor programı

Gain'in birbirinden farklı tarzlarıyla dikkat çeken, Eda Erdem, Mete Gazoz, Sertaç Şanlı, Yusuf Yazıcı gibi isimleri konuk eden orijinal yapım spor programlarını sizin için derledik.


İmkansızı Yaşayanlar

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem, ülkemizi yurt dışında temsil eden Yusuf Yazıcı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde oynayan ilk işitme engelli basketbolcu Çağla Nur Uzundurukan ve futbolun içindeki 20 yılın ardından teknik direktör olarak Beşiktaş’ın başında şampiyonluk yaşayan Bahar Özgüvenç gibi kariyerlerinde hem dibi hem zirveyi görmüş sporcuların hikâyelerini kendi ağızlarından dinlediğimiz İmkansızı Yaşayanlar'ın 4 bölümü bulunuyor.

10'suz Yapamam

Sürekli seyahat eden, çoğu güne evlerinden uzakta uyanan spor dünyasından tanıdığımız yüzlerin; asla yanlarından ayırmadıkları bazen bir fotoğraf, bazen bir kolye, bazen bir su matarası olan değişilmez eşyalarını anlattıkları programın Mete Gazoz, Ferhat Arıcan, Bahar Toksoy Guidetti, Neslihan Yiğit, Yankı Erel gibi sporcuları konuk ettiği 10 bölümü bulunuyor.

Perde Arkası

Tozlu rafları karıştırıp günümüz sporuna dair en popüler genellemeleri ve tespitleri masaya yatıran Perde Arkası'nda her bölüm farklı bir konu ele alınıyor. 8 bölümü bulunan program; Türkiye'deki kadın voleybolunun başarısı, Süper Lig'deki yabancı kuralı, tenisteki cinsiyet eşitliği, NBA'deki Avrupalı oyuncular gibi farklı konuların perde arkasını mercek altına alıyor. 

Almila Ada ile Bale Fitness

Ünlü oyuncu ve balerin Almila Ada'nın, eşlik edenlerin ince uzun kaslarını şişirmeden çalıştırmak ve onları bir balerin postürüne kavuşturmak için yeni nesil spor dalı bale fitness yaptırdığı programın, vücudun karın, sırt, bacak gibi farklı bölgelerine odaklanan 12 bölümü bulunuyor.

#Normaldeğil

Ücretler, dil, spor yönetimi gibi çeşitli alanlara mercek tutarak, veriler ve istatistiklerle spordaki derin cinsiyet eşitsizliğini gözler önüne seren serinin; spordaki cinsiyete dayalı ücret eşitsizliği, spor konuşurken kullanılan ifadeler, spor yönetiminde yükselirken kadınların karşılarına çıkan zorluklar, spor medyasında kadınların belli rollere sıkışması gibi konulara değinen 8 bölümü bulunuyor.

Deniz Aksoy'la Bire Bir

Deniz Aksoy'un her bölümde basketbol dünyasından başka bir konuğuna hiç alışık olmadığı sorular sorduğu Deniz Aksoy'la Bire Bir'in; Sertaç Şanlı, Kyle Hynes, Ermal Kuqo, Nevriye Yılmaz, Errick McCollum gibi isimlerin soruları cevapladığı 20 bölümü bulunuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.