Gain'de izleyebileceğiniz 8 yabancı komedi dizisi

3.051 Gösterim
27 Ekim 2021 10:50
Gain'de izleyebileceğiniz 8 yabancı komedi dizisi

Kendine has içerikleriyle dikkat çeken Gain'de yer alan yabancı komedi dizilerini sizin için derledik.


Zoey's Extraordinary Playlist

Jane Levy'nin hayat verdiği sosyal açıdan pek kabiliyetli olmayan yazılımcı Zoey'nin, yaşanan sıra dışı bir olay sonucu başkalarının düşüncelerini şarkı olarak duyma yeteneğine sahip olduğunu keşfetmesiyle yaşananları anlatan dizi, iki sezon ve yirmi beş bölümden oluşuyor.

Motherland

Anna Maxwell Martin'in Julia, Diane Morgan'ın Liz, Paul Ready'nin Kevin ve Lucy Punch'ın Amanda karakterini oynadığı Motherland, orta sınıf annelerin hayatlarının travmatik, rekabetçi ve karanlık yönlerini ele alıyor.

Dead Pixels

Alexa Davies, Will Merrick ve Sargon Yelda'nın canlandırdığı üç arkadaş Meg, Nicky ve Usman'ın Kingdom Scrolls adlı MMORPG oyununa takıntılı hale gelmesine odaklanan dizinin altışar bölümden oluşan iki sezonu bulunuyor.

Les beaux malaises

Martin Matte'nin kendi hayatından esinlendiği dizide, garip bir komedyen olan Martin'in eşi Julie ve çocukları Florence ile Leo'yla yaşadıkları mercek altına alınıyor. Bir Fransız komedisi olan dizi Benim Tuhaf Ailem adıyla platformda yer alıyor.

Man With A Plan

Bir aile komedisi olan Man With A Plan'de, başrolde yer alan Matt LeBlanc'ın oynadığı Adam karakterinin, eşi Andi'nin iş hayatına dönmesiyle, üç çocuklarının yetiştirilmesinde daha fazla sorumluluk almasıyla ortaya çıkan kargaşa anlatılıyor.

You're The Worst

Aya Cash'in canlandırdığı Gretchen ile Chris Geere'in oynadığı Jimmy'nin toksik ilişkilerini anlatan You're The Worst ilk üç sezonuyla platformda yer alıyor.

Corporate

Matt Ingebretson ve Jake Weisman'ın canlandırdığı Matt ve Jake adlı iki beyaz yakalının çok uluslu büyük bir şirkette yaşadıkları absürt olayları anlatan Corporate, üç sezondan oluşuyor.

Kidding

Jim Carrey'nin Mr. Pickles' Puppet Time adlı çocuk programının sunuculuğunu yaparken kendi ailesinde yaşadığı dramlarla baş etmeye çalışan Jeff Piccirillo karakterine hayat verdiği dizinin onar bölümlük iki sezonu bulunuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.