Gain'de izleyebileceğiniz 8 kısa animasyon film

6.702 Gösterim
22 Mayıs 2022 13:40
Gain'de izleyebileceğiniz 8 kısa animasyon film

Gain ekranlarında izlenebilecek, birbirinden farklı hikâyeleriyle dikkat çeken kısa animasyon filmleri derledik.


Rouff

2D ve 3D animasyon türlerinin buluştuğu Rouff, çizerinin beğenmeyip attığı üç bacaklı köpek çizim taslağının çaresizce dördüncü bacağını ararken yolunun kesiştiği kağıtla birlikte dördüncü bacağını bulma yolculuğunu anlatıyor. 

The Oceanmaker

Lucas Martell'in yazıp yönettiği animasyon, denizlerin kuruduğu dünyada kalan son su kaynağı olan bulutların kontrolü için gökyüzü korsanlarına karşı savaşan cesur bir pilotun mücadelesini konu alıyor.

Mascarpone

Jonas Riemer'in animasyon ve gerçeğin birleştiği filmi, yaşanan bir araba kazasının hayalperest makinist Francis’i zalim gangster Mascarpone’nin dünyasına sürüklemesiyle yaşananları konu ediniyor.

Little Thing

Or Kantor'un yazıp yönettiği, kendi sesini bulmakla ilgili bir kısa film olan Little Thing, bomboş bir şehirde tek başına kalan küçük bir yaratığın kendisine eşlik edecek birilerini arayışını anlatıyor. 

Best Friend

Yönetmenliğini Juliana de Lucca, David Feliu, Varun Nair, Nicholas Olivieri ve Yi Shen'in birlikte yaptığı animasyon; yalnız bir adamın, ona mükemmel sanal arkadaşlar sunan Best Friend isimli uygulamaya bağımlı hale gelmesiyle yaşadıklarını mercek altına alıyor.

Just For The Record

Vojin Vasovic'in yönettiği Justin For The Record, terk edilmiş bir tavan arasında kalmış bir ses kayıt cihazının penceresinin önünde duran küçük kuşla çaresizce bağlantı kurmaya çalışmasını konu alıyor. 

High Score

Pablo Cortes, Lou-Maurice de Reparaz, Elodie Ferrer, Adrien Vallade ve Brian Lim'in beraber yönettiği animasyon, kıyamet sonrası dünyada, terk edilmiş bir atari salonuna sığınan adamın hikâyesini anlatıyor.

Enough

Anna Mantzaris'in yönettiği kısa animasyon, her şey normal giderken ve aslında içinizde hiçbir şey normal değilken bir anda geliveren o 'hâl'i anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.