Gain'de izleyebileceğiniz 10 kısa romantik komedi filmi

2.859 Gösterim
4 Ekim 2022 14:47
Gain'de izleyebileceğiniz 10 kısa romantik komedi filmi

Gain ekranlarında izleyebileceğiniz birbirinden farklı hikâyeleriyle dikkat çeken kısa romantik komedi filmlerinden öne çıkanları derledik.


Cuddle Party

Matthew Irving Epstein'ın yazıp yönettiği Cuddle Party, sarılma terapisine katılan boşanmanın eşiğinde bir çiftin toksik ilişkilerinin terapiyi mahvederken aynı zamanda onları birleştiren şok edici bir olaya sebebiyet vermesini konu ediniyor.

Ctrl Z

James Kennedy'nin yazıp yönettiği Ctrl Z, aşkını etkilemek için sınırsız şansa sahip olacağı bir zaman makinesi icat eden umutsuz aşka tutulmuş bir mucidin Manchestar'da sıradan bir kafede geçen zamanlar arası yolculuğunu konu alıyor. 

My Best Friend is Stuck on the Ceiling

Matt Vesely'nin yazıp yönettiği film, en iyi arkadaşı Rachel'e gizlice aşık olan Connor'ın ona ayaklarını yerden kesecek bir doğum günü hediyesi almasıyla yaşananları anlatıyor.

Cockatoo

Matthew Jenkin'in yazıp yönettiği film, eski kız arkadaşıyla ayrılığının altıncı ay dönümünü, eve bir kadın çağırarak kutlamaya karar verip ilişkisindeki başarısızlığı telafi etmek isteyen Michael'ı merkezine alıyor.

Fabrizios Initiation

Mariano Biasin tarafından yazılıp yönetilen film, aşkı ve cinselliği ilk kez tadan bir ergen olan Fabricio’nun ilk deneyimi için en doğru yeri ararken yaşadığı komik macerayı anlatıyor. 

Hurry Up

Frédérique Barraja yönettiği Hurry Up, çok acil lavaboya gitmesi gerektiği için Montmartre'ın merdivenlerinden aşağı doğru koşturmakla meşgul olan Sophie'yle bu durumla dalga geçen erkek arkadaşı arasında yaşananları konu alıyor. 

Bis Gleich

Tara Lynn Orr tarafından yazılan, Benjamin Wolff'un yönettiği film, gerçekte hiç tanışmamış ama her gün aynı ritüeli paylaşan iki ileri yaşta komşu arasındaki adı konmamış bağın yüzleştiklerinde daha da derinleşmesini anlatıyor.

Sure Thing

David Ives'ın yazıp Deborah Reinisch'in yönettiği film, bir kafede kendisine yer arayan Bill'in tek başına oturan Betty'nin masasında müsait olan sandalyeye yönelmesiyle yaşananları mercek altına alıyor. 

Beautiful Day

Fabrice Herbaut'nun Marie-Aline Thomassin ile birlikte yazıp yönetmenliğini üstlendiği film, güneşin parlak, hayatın umut dolu olduğu Paris'te uzun zaman sonra ilk randevusu için hazırlanan Eloise'i merkezine alıyor.

Paris You Got Me

Julie Boehm'in yazıp yönettiği Paris You Got Me, Flemenko yapmak isteyen Ksenia ile onu illüzyon sanatının büyülü dünyasıyla tanıştıran sokak sanatçısı George'un yaşadıklarını konu ediniyor. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.