GAİN'de izleyebileceğiniz 10 kısa korku filmi

4.562 Gösterim
23 Eylül 2022 17:05
GAİN'de izleyebileceğiniz 10 kısa korku filmi

GAİN ekranlarında izleyebileceğiniz birbirinden farklı hikâyeleriyle dikkat çeken korku filmlerinden öne çıkanları derledik.


The Dollmaker

Senaryosunu Matias Caruso'nun yazdığı film, çocuğunu kaybeden kederli bir annenin doğaüstü güçleri olan birinden yardım istemesiyle yaşananları anlatıyor. 2017 yılı yapımı The Dollmaker'ın yönetmen koltuğunda Al Lougher oturuyor. 

 

The Remnant

Jeff Gross ile Jonathan Williams'ın yazdığı film, kendilerini paranormal araştırmacılar olarak tanıtan bir grup dolandırıcının varlıklı yaşlı bir kadının evini soyarken, uzun zamandır derin bir uykuda olan kötü niyetli bir ruhu serbest bırakmasıyla yaşananları konu alıyor. 2019 yılı yapımı The Remnant'ın yönetmen koltuğunda Navin Ramaswaran oturuyor.

 

Imagine a World

Joanna Tsanis'in yazıp yönettiği 2019 yılı yapımı film, iki kardeşin satışını yapana kadar evlerinden ayrılmayı reddeden bir satıcı tarafından ziyaret edilmesiyle yaşananları konu ediniyor.

 

Here There Be Monsters

Drew Macdonald'ın yazıp yönettiği 2018 yılı yapımı film, otobüsle eve dönerken zorbalığa maruz kalıp uyuyakalan genç bir kızın, uyandığında dışarıda korkunç bir şeyin gizlendiğinden habersiz kendisini gizli bir garajda tek başına bulmasıyla yaşananları anlatıyor.

 

A Visitor

Bert Miller'ın yazıp yönettiği 2020 yılı yapımı film; genç bir kadının, ev ev dolaşarak kurban arayan bir yabancının, kendisininki de dâhil olmak üzere mahalledeki evlerin kapılarını zorlamasına tanık oluşunu anlatıyor.

 

Timothy

Marc Martínez Jordán'ın yazıp yönettiği 2013 yılı yapımı film, bakıcısının başına bela olan bir çocuğun en sevdiği dizinin ana karakteri Timothy tarafından bir gece hiç beklenmeyen şekilde ziyaret edilmesiyle yaşananları konu ediniyor. 

 

Mystery Box

Sonny Laguna'nın David Liljeblad ve Tommy Wiklund ile birlikte yazıp yek başına yönettiği 2018 yılı yapımı film, Stockholm'ün dışındaki küçük bir adada tek başına tatil yapan genç kızın balık avlarken ağına takılan gizemli bir kutuyu kulübesine götürmesiyle yaşadığı sıra dışı geceyi anlatıyor. 

 

The Coatmaker

S.K. Dale'in yazıp yönettiği 2018 yılı yapımı film, gece işi bittikten sonra dükkanını kapatırken orada yalnız olmadığını fark eden bir terzinin yaşadığı korku dolu anları anlatıyor.

 

Dual

Justin Staggs'ın yazıp yönettiği 2018 yılı yapımı film, şiddet geçmişi olan sorunlu hastasını iyileştirmeye çalışan psikoloğun çabasının, küçük çocuğun hayali arkadaşlarının şeytani öfkesini korkunç bir şekilde ortaya çıkarmasını konu alıyor. 

 

Kissed

Elwood Quincy Walker'ın yazıp yönettiği film, morgdaki yeni cesedi onarırken kendinden birkaç rötuş ekleyen bir adli tabibin saplantısının sonuçlarına katlanmak zorunda kalışını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.