Gain'de izleyebileceğiniz 10 kısa komedi filmi

4.466 Gösterim
1 Ağustos 2022 14:10
Gain'de izleyebileceğiniz 10 kısa komedi filmi

Gain ekranlarında izleyebileceğiniz birbirinden farklı hikâyeleriyle dikkat çeken kısa komedi filmlerinden öne çıkanları derledik.


Call Me Matthew

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan bu kısa film, iki yıl komada kaldıktan sonra kendisini Amerikalı aktör Matthew McConaughey sanarak uyanan Jean-Pierre ile herhangi bir travmaya neden olmamak için huyuna giden çevresinin yaşadıklarını anlatıyor.

 

Frank-Etienne Towards Grace

Orijinal adı Frank-Étienne vers la béatitude olan Gérard Depardieu'lu film, boş kutu satabilmek için kapı kapı dolaşan bir pazarlamacı olan Frank-Etienne'nin nezaketinden ve arabasından yararlanmak isteyen bir kadınla tanışmasıyla patlak veren hiç beklemediği olayları konu alıyor.

 

The Mozart of Pickpockets

2008 yılı En İyi Kısa Film Oscar'ını kazanan yapım, Paris sokaklarında sahte polis taklidi yaparak insanların parasını çalan ayrılmaz ikili Richard ve Philippe ile ansızın oyunlarına dâhil olan sağır ve dilsiz sokak çocuğunun oluşturduğu komik ve sevimli bir çeteyi merkezine alıyor.

 

Tanghi Argentini

Aynı yıl Oscar'a aday olan bir diğer film olan Tanghi Argentini, Noel zamanı gideceği randevuya hazırlanırken bir iş arkadaşının desteğini alan tangoya hevesli bir memurun peri masalına dönüşen hikâyesini anlatıyor.

 

Scopa

Film, kocasının mezarına çiçek koyan bir kadın ile kocasının mezarına çiçek bıraktığını gördüğü başka bir kadın arasındaki kıskançlıkla başlayan çekişmeyi mercek altına alıyor.

 

Do I Have to Take Care of Everything?

Her şeyi kendi başına halletmenin en iyisi olduğuna emin bir annenin kalabalık ailesiyle geçirdiği kaotik bir sabahı anlatan film, 2014 yılında Oscar'a aday olmuştu.

 

Kini

Kini, annelerinin vereceği bir haberi duymak üzere evlerinde yeniden bir araya gelip aynı odayı paylaşmak zorunda kalan dört yetişkin kardeşin yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Incident By A Bank

Ruben Östlund'ın yazıp yönettiği orijinal adı Händelse vid bank olan film, bir banka soygunu girişiminin film yönetmeni ve yapımcı olan iki tanık tarafından izlenip yorumlanmasını konu alıyor.

 

Lie Detector

Üç buçuk dakikalık bu kısa film, mükemmel bir ilk izlenim bırakmak için sadece bir şansı olan Dane'in iş görüşmesinde yalan makinesiyle karşılaşmasıyla yaşananları konu alıyor.

 

The Gunfighter

Klasik kovboy hikâyelerinde olduğu gibi yalnız bir kovboyun salona girmesiyle başlayan film, kovboy ve salondaki herkesin hikâyeyi anlatan dış sesi duymaya başlamasıyla yaşanan kargaşayı anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.