Gain'de izleyebileceğiniz 10 bilim kurgu filmi

2.278 Gösterim
7 Eylül 2022 11:18
Gain'de izleyebileceğiniz 10 bilim kurgu filmi

Gain ekranlarında izleyebileceğiniz birbirinden farklı hikâyeleriyle dikkat çeken bilim kurgu filmlerinden öne çıkanları derledik.


SophiaWorld

Geoffrey James Clark'ın Luke Kingma'yla yazıp yönetmenliğini üstlendiği film, Westworld'ün Sophia'sı Evan Rachel Wood ile gerçek dünyanın en ünlü insansı robotu olan Sophia'nın New York'ta bir otelin barında tesadüfen karşılaşmasıyla yaşananları konu alıyor. 

Synthia

Maria Hinterkörner'in yazdığı ve Bernhard Weber'le birlikte yönettiği film, erkek arkadaşıyla şakalaşan Pez'in hatalı güncelleme sonrası emirlerini yerine getirmek için her şeyi yapan robot asistanı Synthia'dan erkek arkadaşını öldürmesini istemesiyle yaşananları anlatıyor

FTL

Adam Stern'ün yazıp yönettiği film, ışık hızından da hızlı uzay aracını ilk defa test eden bir astronotun tahmin ettiğinden çok daha uzağa gitmesiyle yaşananları mercek altına alıyor.

Reality +

Coralie Fargeat'in yazıp yönettiği film, günde sadece 12 saat aktif olan Reality+ adlı beyin çipinin algılara göre hareket ederek onu kullananlara birbirlerini mükemmel bir fiziğe sahip olarak göstermesiyle yaşananları anlatıyor.

Nano

Mike Manning'le Tom Anderson'ın yazdığı ve Mike Manning'in yönettiği film, halkın nanoteknoloji kullanımını zorunlu kılan bir yasanın bu tehlikeli donanımın yayılmasını engellemek isteyen hacker'ların direnişiyle karşılaşmasını konu alıyor.

Perfectly Natural

Sam Hobson'ın yazdığı ve Victor Alonso-Berbel'in yönettiği film, yeni bebek sahibi olmuş bir çiftin çokcuklarına iyi bir gelecek sağlamak için sanal ebeveynlik sistemi satın almasıyla yaşananları konu alıyor. 

World Builder

Bruce Branit'in yazıp yönettiği film, bir adamın aşkı için holografik araçlar yardımıyla pastoral bir bilinçaltı alanı yaratmasıyla yaşananları konu alıyor.

Helio

Teddy Cecil'in yazıp yönettiği film, distopik bir yeraltı toplumunda çıkan ayaklanmanın arifesinde özgürlüğün anahtarını bulan bir madencinin hükümet tarafından öldürmeden önce kaçmaya çalışmasını anlatıyor. 

System Error

Matt Vesely'nin yazıp yönettiği film, bir yandan markette çalışırken bir yandan umutsuzca arkadaş arayan yapay zeka hizmeti George'u merkezine alıyor. 

Orbit Ever After

Thomas Brodie-Sangster'ın başrolünü üstlendiği film, hayatını annesi, babası ve dedesiyle birlikte dünya yörüngesinde geçirmiş genç bir adamın, başka bir uzay gemisindeki bir kıza aşık olmasıyla yaşananları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.