GAİN'de ekrana gelecek olan Çilingir Sofrası'nın yayın tarihi belli oldu

8.940 Gösterim
11 Nisan 2023 17:20
GAİN'de ekrana gelecek olan Çilingir Sofrası'nın yayın tarihi belli oldu

Ahmet Rıfat Şungar ve Barış Gönenen’in başrollerini paylaştığı, farklı yollara savrulduktan yıllar sonra Beyoğlu’nda bir meyhanede tekrar bir araya gelen iki eski dostu merkezine alan Çilingir Sofrası, 5 Mayıs'ta GAİN üzerinden izleyiciyle buluşacak.


Son dönemin en çok ses getiren yerli filmlerinden biri olan ve ilk gösteriminin yapıldığı İstanbul Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü'nü kazanan Çilingir Sofrası, 5 Mayıs'ta GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ali Kemal Güven’in yazıp yönettiği, Seda Özkaraca ve Metin Kıcır'ın yapımcılık görevini üstlendiği film, farklı yollara savrulduktan yıllar sonra Beyoğlu’nda bir meyhanede tekrar bir araya gelen Y kuşağına ait iki okul arkadaşı Emir Can ve Yusuf Efe'nin hikâyesini anlatıyor.

Yaşanmamışlıklar, pişmanlıklar ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir hikâyenin anlatıldığı altmış dakikalık filmde, Ahmet Rıfat Şungar ve Barış Gönenen başrollerde yer alırken Adnan Devran, Gülhan Kadim, Ecrin Bolkar gibi isimler onlara eşlik ediyor. 5 Mayıs'ta ilk kez ve sadece GAİN’de ekranlara gelecek olan Çilingir Sofrası'nın teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.