Gain'de bir solukta izleyebileceğiniz 8 kısa film

2.837 Gösterim
2 Nisan 2021 18:02
Gain'de bir solukta izleyebileceğiniz 8 kısa film

Türkiye'nin yeni dijital platformlarından Gain'de izleyebileceğiniz, her biri yaklaşık 10 dakika süren 8 kısa filmi sizler için derledik.


Post Mortem Mary (10 dakika)

Ölüm fobisiyle yüzleşen küçük Mary, ölülerin canlı görünmesi için elinden geleni yapar. Mary'nin karanlık ve korku dolu dünyasını ziyaret ettiğimiz bir kısa film.

I Follow You (3 dakika)

Anna sabah kalabalık bir tramvayda daha önce hiç görmediği Jesper ile karşılaşıp tanışır. Fakat Jesper onun hakkında sandığından daha çok şey biliyordur. Sosyal medyanın karanlık tarafını hissettiren etkileyici bir kısa film.

The Fly (6 dakika)

Bir banka soygununun bitmesini bekleyen gergin bir şoförün, soyguncu arkadaşları dönmeden önce 3 dakikası vardır. Oldukça sinir bozucu üç dakika.

Great Adventures (6 dakika)

Bir dede torun hikayesi. Ama alışık olduğumuz naif ve iç ısıtan cinsten değil. Aksiyon, savaş ve macera dolu bir hikaye. Hayal gücü ve jenerasyonlar arasındaki bağı gösteren coşku dolu bir banliyö destanı.

Samuel L Jackson'la Bir Gün (18 dakika)

Ünlü oyuncu Samuel Jackson'la hayatı ve kariyeri üzerine derinlemesine bir sohbet.

Quiet Carriage (5 dakika)

Bir adam, toplu taşımada bağıra bağıra konuşarak kuralı çiğneyen birine müdahale edip onu durdurmakla, ömür boyu pişmanlık içinde yaşamak arasında gidip gelir.

La Queue (9 dakika)

Süpermarket kuyruğunda bir adam, elinde sadece bir ürünle bekleyen kadına sırasını verir. Bu durum diğer müşterilerin öfkesini çeker ve giderek modern dünya cehennemine dönüşür.

Fabrizios Initiation

Aşkı ve cinselliği ilk kez tadan bir ergen için en önemli ve en zor sahip olunan şey mahremiyettir. Fabricio’nun ilk deneyimi için en doğru yeri ararken yaşadığı komik macerayı anlatan bir kısa film.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.