Fantasy Island ve Wu-Tang: An American Saga dizileri yeni sezon onayı aldı

2.152 Gösterim
5 Kasım 2021 14:30
Fantasy Island ve Wu-Tang: An American Saga dizileri yeni sezon onayı aldı

Fox'ta yayınlanan Fantasy Island 2. sezonu, Hulu'da yayınlanan Wu-Tang: An American Saga ise final yapacağı 3. sezonu için onay aldı.


Hulu dizisi Wu-Tang: An American Saga, rap müzik tarihinin en önemli gruplarından olan Wu-Tang Clan'i merkezine alarak kült grubun kuruluş yıllarından başlayan ve gerçeklere dayanan bir hikâyeyi anlatıyor. 2019 yılında başlayan dizinin 2. sezonunun final bölümü geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Taze onay alan 3. sezonuyla sonlanacak dizi, grubun kurucularından RZA'nin yazdığı The Wu-Tang Manual ve The Tao of Wu adlı kitaplara dayanıyor. Ashton Sanders'in RZA'i canlandırdığı, ilk iki sezonu onar bölümden oluşan dizinin üçüncü sezonunu kaç bölüm olacağı henüz bilinmiyor.

Yeni sezon onayı alan bir diğer yapım, ilk sezonu bu yıl içerisinde Fox'ta 8 bölüm halinde yayınlanan Fantasy Island oldu. Roselyn Sanchez'in canlandırdığı Elena Roarke ve Kiara Barnes'ın canlandırdığı Ruby Akuda karakterlerinin, hizmet verdikleri adada misafirlerinin her türlü isteklerini gerçeğe dönüştürmesiyle ortaya çıkan olayları konu edinen dizinin 2. sezonu, 2022'de ekranlarda olacak. Ayrıca dizinin aralık ayında "Welcome to the Snow Globe" adında 2 saatlik bir özel bölümü yayınlanacak.

Kaynak: Variety, THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.