Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminden heyecan verici yeni fragman

3.235 Gösterim
29 Eylül 2016 12:20
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminden heyecan verici yeni fragman

J.K. Rowling'in yazıp sinemaya uyarladığı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'dan (Fantastic Beasts and Where to Find Them) taze görüntülerin yer aldığı heyecan verici bir fragman yayınlandı.


Harry Potter serisiyle hayatlarımıza sihirli bir dokunuşta bulunan J.K. Rowling'in 2001 yılında yayımladığı aynı adlı kitaptan, yine kendisi tarafından sinemaya uyarlanan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Eddie Redmayne'in canlandırdığı Newt Scamander'ın Amerika'daki maceralarına odaklanacak. Filmin vizyona girmesine sadece haftalar kala filmden yeni bir poster ve daha önce görmediğimiz sahnelerin yer aldığı bir fragman yayınlandı.

Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Samantha Morton, Colin Farrell, Jon Voight ve Ron Perlman gibi isimlerden kurulu muazzam bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, Newt Scamander'ın büyülü bavulundaki nesli tükenmekte olan sihirli yaratıkların, bavulun içerisinden kaçarak Amerika sokaklarına taşması sonrası yaşanan maceraları anlatıyor. Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen film, 18 Kasım 2016 tarihinde gösterime girecek. Filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.