Eylül ayında yayınlanacak yerli diziler

13.424 Gösterim
8 Eylül 2022 11:34
Eylül ayında yayınlanacak yerli diziler

Eylül ayında beşi televizyon ekranlarında olmak üzere on yeni yerli dizi seyirciyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta Fox TV'nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı sezonun prömiyer yapan ilk dizisi oldu. Ayrıca geçtiğimiz sezon başlayan Kasaba Doktoru dizisi ikinci, Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri üçüncü sezonuyla ekranlara döndü. 


Bir Küçük Gün Işığı - ATV

ATV’nin NGM imzalı yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, eşinin ani ölümüyle birlikte yıllardır yalan içinde yaşadığını fark eden Elif'in karanlıktan aydınlığa çıkış öyküsünü konu ediniyor.

Yayın Tarihi: 5 Eylül 2022
Tür: Dram
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senarist: Özgür Evren Heptürk
Oyuncular: Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete

5 Eylül’den itibaren pazartesi akşamları ATV'de izleyiciyle buluşacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bir Küçük Gün Işığı 5 Eylül Pazartesi atv'de başlıyor!

 

İyilik 2. Sezon - FOX

Kore yapımı The Queen's House adlı diziden uyarlanan İyilik dizisi ikinci sezonuyla geri dönüyor. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi, dışarıdan gıpta edilen bir hayatı olan Neslihan'ın aldatıldığını öğrenmesi ile birlikte değişen yaşamını konu ediniyor.

Yayın Tarihi: 9 Eylül 2022
Tür: Dram
Yönetmen: Murat Öztürk
Senarist: Özge Aras
Oyuncular: Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Özgür Çevik, Perihan Savaş 

9 Eylül’den itibaren ikinci sezonuyla cuma akşamları Fox TV’de izleyiciyle buluşacak olan İyilik dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İyilik 9. Bölüm Fragmanı

 

Leyla ile Mecnun 3. Sezon - Exxon

Televizyonda yayınlanan 104 bölümünün ardından dijital platform Exxen'e geçen Leyla ile Mecnun üçüncü sezonuyla dönüyor. Dizi Leyla'nın peşinde koşan Mecnun ve arkadaşları İsmail ile Yavuz'un eğlence dolu maceralarını konu ediniyor.

Yayın Tarihi: 9 Eylül 2022
Tür: Komedi
Yönetmen: Onur Ünlü
Senarist: Burak Aksak
Oyuncular: Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür

9 Eylül’den itibaren cuma günleri üçüncü sezonuyla Exxen'de izleyiciyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Leyla ile Mecnun Yeni Sezonuyla Yakında EXXEN'de
 

Dünyayla Benim Aramda - Disney+

Haziran ayında Türkiye pazarına giren Disney+'ın yerli ikinci orijinal dizisi olan Dünyayla Benim Aramda, ilişkisini ayakta tutmak için sevgilisine sosyal medya üzerinde oyunlar oynayan bir kadının serüvenine odaklanıyor.

Yayın Tarihi: 14 Eylül 2022
Tür: Dram
Yönetmen: Hülya Gezer
Senarist: Pınar Bulut
Oyuncular: Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan

14 Eylül’den itibaren çarşamba günleri Disney+'ta izleyiciyle buluşacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dünyayla Benim Aramda (Disney+) | Fragman
 

Sadece Arkadaşız - Exxen

İtalya yapımı Love Snack adlı diziden uyarlanan Sadece Arkadaşız,, ruh ikizinin birbirleri olduğunu görmeden taliplerini dışarıda arayan iki genç ev arkadaşının eğlenceli hikayesine odaklanıyor.

Yayın Tarihi: 16 Eylül 2022
Tür: Komedi
Yönetmen: Emre Erdoğdu
Senarist: Zeynep Koçak
Oyuncular: Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka


16 Eylül’den itibaren cuma günleri Exxen'de izleyiciyle buluşacak olan Sadece Arkadaşız dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sadece Arkadaşız Çok Yakında EXXEN’de
 

Sizi Dinliyorum - Exxon

Onur Buldu'nun farklı rollerde karşımıza çıkacağı Sizi Dinliyorum dizisi birbirinden farklı hayatları mercek altına alan bir terapistin eğlence dolu randevularına odaklanıyor.

Yayın Tarihi: 23 Eylül 2022
Tür: Komedi
Yönetmen: Baki
Oyuncular: Onur Buldu, Ayşenil Şamlıoğlu

23 Eylül’den itibaren cuma günleri Exxen'de izleyiciyle buluşacak olan Sizi Dinliyorum dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sizi Dinliyorum Yakında EXXEN'de!

 

Cezailer - Gain

Yiğit Özşener'in başrolü Rıza Kocaoğlu ile paylaştığı Cezailer, bilim tarihinin en sarsıcı deneylerinden olan Rosenhan Deneyi'ni Türkiye'de tekrarlamak isteyen bir psikiyatristin serüvenini konu ediniyor.

Yayın Tarihi: 29 Eylül 2022
Tür: Psikolojik Gerilim
Yönetmen: Murat Can Oğuz
Senarist: Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz
Oyuncular: Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu

29 Eylül’den itibaren perşembe günleri Gain'de izleyiciyle buluşacak olan Cezailer dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cezailer (Gain) | Teaser Fragman
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.