Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler

5.412 Gösterim
5 Eylül 2019 15:02
Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler

Yeni sinema sezonunun yavaş yavaş tempo kazandığı Eylül ayında, 16 yeni yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


06 Eylül 2019

Biray Dalkıran'ın yönettiği 45 25 #KusursuzCinayet, sosyal medya fenomenlerinin birer birer öldürüldüğü bir cinayet serisinin aydınlatılmaya çalışılmasını konu ediniyor.

Mehmet Tanrısever'in yönettiği Bozkır, Konya'nın Bozkır ilçesinde hayatını sürdüren Abdullah'ın, tanıdıkları birine cinsel saldırıda bulunan Çolak Ziya'yı öldürmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Cin-si Bozuk, başlarına belli olaylar açan Onur ve Berk'in hikâyesini anlatıyor.

Sertan Ünver'in yönetmenliğini üstlendiği belgesel Kolej Havası, 1989-1992 yılları arasında fırtına gibi esen, Metin-Ali-Feyyaz gibi sloganlara vesile olmuş usta futbolculara sahip olan dönemin Beşiktaş takımını odağına alıyor.

Ulaş Bahadır'ın yönettiği Serseriler, bir hacker olan Yılmaz ve iki yakın dost olan Fuat ile Bülent'in, nezarethanede tanıştıkları zengin Eşref ile tanışmaları sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

13 Eylül 2019

Onur Aldoğan'ın yönettiği Cin Azabı, kocasının işinden ötürü hamileliğinin son safhasında eşinin annesiyle birlikte tenha bir köyde yalnız başına kalan Zeynep'in cinlerle imtihanını anlatıyor.

Emin Alper'in üçüncü uzun metraj filmi Kız Kardeşler, annelerinin vefatından sonra besleme olarak verilen farklı yaşlardaki üç kız kardeş Reyhan, Nurhan ve Havva'nın, köylerine geri dönmeleri sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

20 Eylül 2019

Mustafa Kotan'ın yönetmenliğini üstlendiği Annem, fedakâr bir anneyle kızının hikâyesini konu ediniyor.

Semih Kaplanoğlu'nun yazıp yönettiği Bağlılık Aslı, çocuk sahibi olduktan sonra işe dönebilmek için bebek bakıcısı arayan Aslı ile bulduğu bakıcı Gülnihal'in hikâyesini anlatıyor.

Çektiği kısa filmlerle birçok ödüle layık görülen Serhat Karaaslan'ın ilk uzun metraj filmi olan Görülmüştür, İstanbul'da bir cezaevinde mahpuslara gelen mektupları kontrol eden bir memur olan Zakir'in, mektubun birinden çaldığı fotoğraftaki Selma'yı takıntı hâline getirmesini konu ediniyor.

Mohsen Rabiei'nin yönettiği Kin, eğlence için yapılan bir sürpriz ile hafta sonları başka bir yöne evrilen bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

Korku filmi Siddah'ın oyuncu kadrosunda Funda Tırpan, Gizem Portakal, Beyza Şahin gibi isimler yer alıyor.

27 Eylül 2019

Araf 3: Cinler Kitabı, kardeşi Arda'yı kurtarmak için tehlikeli cinler aleminden derman arayan Nihal ile arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Murat Onbul'un yönettiği Fırıncının Karısı, kocası Mustafa'nın hâli ve karakterindeki değişimden sonra kocasını takip etmeye başlayan Ferdane'nin hikâyesini anlatıyor.

Hür Köle, yönetmenlik için imamlığı bırakan ve yeni filmine maddi destek bulamayınca önce eşinin sonra çocuğunun hayatından çıkmasını tecrübe eden Mehmet'in hikâyesini anlatıyor.

Kayhan Başoğlu'nun yönettiği Sir-Ayet 2, lanetli bir servete konduktan sonra ölen bir adamın mezarını soyan iki arkadaşın başından geçenleri anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.