Eylül ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 8 film

6.126 Gösterim
25 Ağustos 2016 15:47
Eylül ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 8 film

Suicide Squad'ın rekorla giriş yaptığı, animasyonların gişede istikrarlı performanslarını sürdürdüğü bir ayı geride bırakıyoruz. Eylül ayında da sinemalar; yılın en merak edilen animasyonundan bir korku klasiğinin devam filmine, dev oyuncu kadrosuna sahip yeniden çevrimden ünlü yönetmenlerin yeni filmlerine varan bir vizyon takvimine ev sahipliği yapacak. Oldukça yoğun Eylül ayı vizyon takvimi içerisinden kaçırılmaması gerektiğini düşündüğüm yapımları sizler için derledim.


Hayat Işığım (The Light Between Oceans)

Vizyon Tarihi: 2 Eylül 2016

Aşk ve Küller (Blue Valentine) filmiyle dikkat çeken Derek Cianfrance'ın yönettiği, başrollerinde yakın dönemin en popüler oyuncularından Alicia Vikander ile Michael Fassbender'ı gördüğümüz Hayat Işığım (The Light Between Oceans)Avustralya'nın batı kıyılarında bir deniz fenerinde çalışan Tom ile eşi Isabel'in okyanustan kıyıya çarpan bir teknede buldukları çocuğu yetiştirmelerini anlatıyor.

Kayıp Balık Dori (Finding Dory)

Vizyon Tarihi: 2 Eylül 2016

2003 yılında gösterime giren ve hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Kayıp Balık Nemo'nun (Finding Nemo) devam filmi Kayıp Balık Dori (Finding Dory), selefinin başarısını sürdüren nadir devam filmlerinden biri oldu diyebiliriz. Dünya genelinde $1 milyar baremine iyice yaklaşan film, ülkemizde de Eylül ayının en iddialı gişe filmi olacak. 

Küçük Adamlar (Little Men)

Vizyon Tarihi: 9 Eylül 2016

Son olarak Aşk Başkadır (Love is Strange) ile izleyici karşısına çıkan Ira Sachs'ın yönettiği, hayatları kesişen iki ailenin hayalleri olan iki çocuğu Jake ile Tony'nin büyüme sancılarını, düşlerini, tecrübelerini anlatan Küçük Adamlar (Little Men), bu yılın övgülerle karşılanan bağımsız yapımlarından biri. Film, büyüme hikâyesi sevenler için vizyonda güzel bir alternatif oluşturuyor.

Köstebek (Imperium)

Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2016

FBI ajanı Nate Foster (Daniel Radcliffe), beyazların üstün ırk olduğunu öngören bir örgütü saf dışı bırakmak için gizli göreve gider. Yavaşça bu örgütün içerisine sızan Nate, bir yandan rolünü iyi oynamaya çalışırken, bir yandan da kendi değerlerinden taviz vermemeye çalışır.

 

Daniel Ragussis'in yönetmenliğini üstlendiği Köstebek'in başrolünde Harry Potter'dan tanıdığımız Daniel Radcliffe bulunuyor.

Blair Cadısı (Blair Witch)

Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2016

Buluntu film olarak 1999'da vizyona giren ve yürütülen başarılı reklam kampanyaları sonucu milyonlarca kişi tarafından izlenen Blair Cadısı (The Blair Witch Project) filmi, korku janrına yön veren yapımlardan biri olmuştu. Serinin üçüncü filmi Blair Cadısı (Blair Witch) ise ilk filmde olanları aydınlatmak isteyen bir gruba odaklanıyor.

Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven)

Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2016

Antoine Fuqua'nın yönetmenliğini yaptığı, oyuncu kadrosunda Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio ve Peter Sarsgaard gibi isimleri izleyeceğimiz Muhteşem YediliAkira Kurosawa'nın 1954 yılında yönettiği klasik film Yedi Samuray'ın, 1960 yılında John Sturges yönetmenliğinde Hollywood'a uyarlanan versiyonu Magnificent Seven'ın yeniden çevrimi. 

Elveda Berlin (Tschick)

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2016

Wolfgang Herrndorfs'un çok satan gençlik romanından sinemaya uyarlanan, Fatih Akın'ın yeni filmi Elveda Berlin (Tschick), arkadaşı Tschick'in çalıntı arabasıyla bir maceraya atılan Maik'in hikâyesini anlatıyor. Fatih Akın bu yapımla yeniden bir yol hikâyesi anlatmış oluyor.

Aynı adlı romandan uyarlanan Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları, Tim Burton'ın yönetmenliğinde seyirciyi çocukların tuhaf ve fantastik dünyasına götürüyor. Eva Green'i Bayan Peregrine rolünde izleyeceğimiz filmde, başrol oyuncusu Jake'i ise Asa Butterfield canlandırıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.