Eylül ayında Gain'de yayınlanacak 5 İngiliz dizisi!

2.204 Gösterim
29 Ağustos 2022 15:45
Eylül ayında Gain'de yayınlanacak 5 İngiliz dizisi!

Unforgotten, Cranford, The Durrells, Les Misérables ve Life gibi İngiliz dizileri Eylül'de Gain kütüphanesine eklenecek.


Gain ve BBC Studios'un iş birlikleri çerçevesinde Eylül ayında Gain kataloğunda yerini alacak olan İngiliz dramalarını sizin için derledik.

Unforgotten

İngiltere'nin en çok izlenen suç dramalarından biri olan Unforgotten, senelerce çözülememiş, saklı kalmış sırları açığa çıkarmak için görev başına gelen Londralı iki dedektif Cassie Stuart ve Sunny Khan'ı merkezine alıyor. 24 bölümden oluşan ilk 4 sezonda Sanjeev Bhaskar'a eşlik eden Nicola Walker'ın yerini Sinéad Keenan'ın alacağı yeni sezonun 2023'ün başlarında ekranlarda olması bekleniyor.

The Durrells

Gerald Durrell'in ailesinin Yunan adası Korfu'da geçirdiği dört yılı anlatan otobiyografik kitaplarına dayanan komedi-drama dizisi, 1935'te İngiltere’deki savaştan kaçarak Yunanistan’ın Korfu adasına yerleşen Durell ailesini merkezine alıyor. 4 sezon ve 26 bölümü bulunan dizide; Keeley Hawes, Milo Parker, Josh O'Connor, Daisy Waterstone ve Callum Woodhouse ailenin fertlerini canlandırıyor.

Cranford

Elizabeth Gaskell'ın 1849-1858 arası yayınlanan hikâyelerinden Sue Birtwistle ve Susie Conklin tarafından televizyona uyarlanan Cranford; 1840’larda kadınlar tarafından yönetilen, dedikodu ve romantizmin çok sevildiği bir kasabada yaşananları konu alıyor. Judi Dench, Imelda Staunton, Julia McKenzie, Deborah Findlay ve Barbara Flynn gibi isimlerin rol aldığı dizinin toplamda 7 bölümü bulunuyor.

Les Misérables

Victor Hugo’nun klasik romanından uyarlanan ve Napolyon sonrası Fransa’sında, Paris bir kez daha çalkantılı bir dönemin eşiğindeyken Jean Valjean ile gözü kara müfettiş Javert arasında sürüp giden kovalamacanın anlatıldığı mini dizi 6 bölümden oluşuyor. Tom Shankland'ın yönettiği Les Misérables'ın kadrosunda Dominic West, Lily Collins, David Oyelowo, Adeel Akhtar ve Olivia Colman gibi oyuncular yer alıyor.

Life

Bir başka 6 bölümlük mini dizi olan Life, hayatlarında yeni ve yıkıcı etkilerle karşı karşıya kalan Gail, Belle, David ve Hanna'nın Manchester’da dört daireye bölünmüş bir evde iç içe geçen hikâyelerini anlatıyor. Mike Bartlett'in yazdığı, Ben Gosling Fuller ve Kate Hewitt'in yönettiği dizide Alison Steadman, Victoria Hamilton, Adrian Lester ve Melissa Johns gibi isimler rol alıyor. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.