Euphoria'nın 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

4.909 Gösterim
21 Aralık 2021 13:55
Euphoria'nın 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı

Başrolünde Zendaya'nın yer aldığı HBO dizisi Euphoria'nın 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Yeni sezon, 9 Ocak 2022'den itibaren ekranlarda olacak.


HBO'nun gençlik drama dizisi Euphoria'nın 9 Ocak'tan itibaren ekranlarda olacak 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, Zendaya'nın canlandırdığı kimlik arayışı içerisinde lise öğrencisi Rue Bennett ve onun arkadaş çevresinin, hayatı keşfetmeye çalışırken yaşadıklarını aşk, dostluk, aile ilişkileri, uyuşturucu sorunu, seks ve şiddet gibi konuları ön plana alarak anlatıyor.

 

2. sezondan yayınlanan fragman, hayatını dengeye oturtmaya çalışan Rue'nun elinden düşürmediği valizle bir bağımlı toplantısına katılışının gösterilmesiyle başlıyor ve Rue'nun Hunter Schafer'ın canlandırdığı Jules Vaughn'ı ilk görüşüyle başlayan duygularını dile getirdiği cümleleriyle devam ediyor. İkinci sezonda, Zendaya ve Hunter Schafer'a Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid ve Austin Abrams gibi genç oyuncular eşlik etmeye devam ediyor.

 

Euphoria'nın 9 Ocak 2022'de HBO'da ve HBO Max'te gösterime girecek olan 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.