Euphoria'nın 2. sezonundan fragman yayınlandı

2.275 Gösterim
24 Kasım 2021 15:07
Euphoria'nın 2. sezonundan fragman yayınlandı

Başrolünde Zendaya'nın yer aldığı HBO dizisi Euphoria'nın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 9 Ocak 2022'den itibaren izleyiciyle buluşacak.


2019 yılında yayınlanan ilk sezonunun ardından 2020 ve 2021'de özel birer bölümü gösterime giren Amerikan gençlik drama dizisi Euphoria'nın pandemi nedeniyle çekimleri aksayan 2. sezonundan resmi fragman yayınlandı. Ron Leshem ve Daphna Levin'in aynı isimli İsrail dizisine dayanan HBO yapımı Euphoria, kimlik arayışı içerisinde lise öğrencisi Rue ve yakın arkadaş çevresinin, hayatı keşfetmeye çalışırken yaşadıkları aşk ve dostluk ilişkilerini anlatırken, gençlerin yaşadığı uyuşturucu sorunu, seks ve şiddet konularını mercek altına alıyor.

 

Dizinin ilk sezonundaki performansıyla Emmy'de en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Zendaya, hikayenin anlatıcısı uyuşturucu sorunu yaşayan Rue karakterini canlandırırken, Jules, Cassie, Nate, Lexi, Alexa, Kat gibi önemli karakterleri oynayan Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Maude Apatow, Alexa Demie ve Barbie Ferreira ünlü oyuncuya eşlik ediyor. Yeni sezonda kadroya Minka Kelly, Dominic Fike ve Demetrius Flenory Jr. gibi isimlerin katılacağı biliniyor. 

 

9 Ocak 2022'de HBO'da ve HBO Max'te yayınlanacak sezonun, Frank Sinatra'nın “Call Me Irresponsible” şarkısı eşliğinde dans ettiğini gördüğümüz Rue'nun görüntüleriyle başlayan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.