Euphoria dizisinin yaratıcısı Sam Levinson, Zendaya ve John David Washington'lı filminin çekimlerini pandemi sürecinde tamamladı

1.794 Gösterim
9 Temmuz 2020 12:25
Euphoria dizisinin yaratıcısı Sam Levinson, Zendaya ve John David Washington'lı filminin çekimlerini pandemi sürecinde tamamladı

Euphoria dizisine imza atan Sam Levinson, dizinin başrolünde yer alan Zendaya ile Tenet'in başrolü John David Washington'ın yer aldığı Malcolm & Marie filminin çekimlerini pandemi sürecinde tamamladı.


Covid-19 salgınından yeni normale geçiş sürecinde dünyanın birçok yerinde televizyon ve sinema prodüksiyonlarında kameralar yeniden çalışmaya başladı. Prodüksiyon süreci başlayan filmler genelde çekimleri salgın sebebiyle yarıda kalan filmler olsa da, kimi sürpriz yapımların çekimleri bu süreçte tamamlandı bile. Deadline'ın özel haberine göre, son olarak Euphoria dizisine imza atan Sam Levinson, yeni filmi Malcolm & Marie'nin çekimlerini haziran ortası ve temmuz başı arasında basına yansımayacak bir şekilde tamamladı. Üstelik filmin başrollerinde, Euphoria'da yer alan Zendaya ve Tenet ile bir süre daha gündemde kalacak olan John David Washington gibi iki ünlü ismin yer aldığı belirtiliyor.

 

Filmle ilgili detaylar henüz açıklanmamış olsa da filmin Noah Baumbach imzalı Marriage Story ile örtüşen bir yanı olduğu konuşuluyor. 16 Mart'ta Euphoria'nın 2. sezon çekimlerinin salgın sebebiyle durdurulduğu haberini alan dizinin başrolü Zendaya'nın, dizinin yaratıcısı Sam Levinson'ı arayarak pandemi sürecinde çekmek üzere bir senaryo yazıp yazamayacağını sormasıyla Malcolm & Marie'nin macerasının başladığı belirtilirken, çekimlerin tamamı California'da yer alan Caterpillar House'da sosyal mesafe önlemleri ve prodüksiyon aşamasında salgın sebebiyle uyulması gereken tedbirlere riayet edilerek tamamlandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.