Emre Gül'ün çok satan romanından uyarlanan Güneşi Söndürmem Gerek filminin teaser fragmanı yayınlandı

3.240 Gösterim
18 Ocak 2024 19:18
Emre Gül'ün çok satan romanından uyarlanan Güneşi Söndürmem Gerek filminin teaser fragmanı yayınlandı

Serra Arıtürk ve Samet Kaan Kuyucu'nun başrollerinde yer aldığı, Emre Gül'ün çok satan romanından uyarlanan Güneşi Söndürmem Gerek filminin teaser fragmanı yayınlandı. Film, 29 Mart 2024'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.


Emre Gül'ün aynı adlı çok satan roman serisinden uyarlanan Güneşi Söndürmem Gerek filminin teaser fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Hande Türkel'in oturduğu film; mükemmel hayatı, yaşadığı bir olay sonrasında değişen ve kötü olaylar peş peşe başına gelen Umut'un mücadelesini takip ediyor.

 

Yapımcılığını Sky Films'in üstlendiği Güneşi Söndürmem Gerek filminin senaryosunu Doğukan Cantimur kaleme alıyor. Serra Arıtürk ve Samet Kaan Kuyucu'nun başrollerinde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunu Gürberk Polat, Burak Can, Ezgi Gör, Lal Ensari, Serdar Bileke, Derin Beşikçioğlu ve Osman Alkaş oluşturuyor.

 

Güneşi Söndürmem Gerek kitap olarak basılmadan önce Wattpad adlı kitap paylaşım platformunda ilk yılında 5 milyon okunmaya ulaştı. Üç kitaptan oluşan seri Almanya, Azerbaycan, Kıbrıs ve Rusya başta olmak üzere birçok ülkede satışlar gerçekleştirdi. Kitabın yazarı Emre Gül'ün Yalancılar ve Yabancılar adlı romanı İngilizce’ye çevirilerek bir yıldan beri yabancı okurlarıyla buluşurken, son çıkardığı fantastik kitabı Aynalar Çağı için Rusya’nın en büyük yayınevlerinden biriyle çeviri anlaşması yapıldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.