Emin Alper'in yeni filmi Çukurcalı 3 Kız Kardeş'ten yeni detaylar

7.464 Gösterim
25 Kasım 2016 16:00
Emin Alper'in yeni filmi Çukurcalı 3 Kız Kardeş'ten yeni detaylar

Son olarak Abluka filmiyle birçok önemli festivalden ödüllerle dönen Emin Alper, yeni filmi Çukurcalı 3 Kız Kardeş (Sisters) ile ilgili açıklamalarda bulundu.


İlk uzun metrajı Tepenin Ardı ile Berlin ve Karlovy Vary gibi önemli festivallerden ödüllerle dönen Emin Alper, geçen yıl içerisinde ikinci filmi Abluka'yla da başta Venedik olmak üzere festivallerde önemli ödüllere uzanmıştı. Üçüncü uzun metrajı merakla beklenen yönetmen, Abluka'nın Fransa'da vizyona girişi vesilesiyle verdiği söyleşide yeni filminden detaylara da yer verdi.

Çukurcalı 3 Kız Kardeş (Sisters)'te, zengin ailelere evlatlık verilmiş üç kız kardeşin, farklı sebeplerle köylerine geri gönderilmesini ve kız kardeşlerin şehre dönmek için buradan kaçmaya çalışmalarını anlatacağını belirten Emin Alper, filmin senaryosunun hazır olduğunu, şu aşamada fonlama çalışmalarının yapıldığını ve 2017/2018 kışında çekimlerine başlamayı umduğunu söyledi. Merakla beklenen filmin ortak yapımcısı ise, Maren Ade'nin bu seneye damga vuran Toni Erdmann filminin yapımını üstlenen Komplizen Film.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.