Emily in Paris'in 3. sezonundan ilk görseller yayınlandı

1.192 Gösterim
22 Eylül 2022 20:06
Emily in Paris'in 3. sezonundan ilk görseller yayınlandı

Netflix'in Emmy ödüllü dizisi Emily in Paris'in 3. sezonundan ilk görseller yayınlandı. Yeni sezonla ilgili ayrıntıların hafta sonu düzenlenecek Tudum etkinliğinde paylaşılması bekleniyor.


Netflix'in Emmy ödüllü dizisi Emily in Paris'in Lily Collins'in Emily Cooper rolüne geri döneceği 3. sezonundan ilk görseller yayınlandı. Yeni sezonla ilgili ayrıntılar cumartesi günü Tudum: Netflix'ten Küresel Bir Şölen etkinliğinde paylaşılacak. Etkinlikte yeni sezonun yayın tarihinin açıklanması ve diziden fragman yayınlanması bekleniyor. 

 

Ödüllü yaratıcı ve yapımcı Darren Star'ın görevini yenileyeceği 3. sezonda; ilk iki sezonun oyuncularında Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie ve Lucien Laviscount, Lily Collins'e eşlik etmeye devam edecek. Dizi, ikinci sezonun hemen ardından üçüncü ve dördüncü sezonları için onay almıştı.

 

3. sezonun konusu şöyle:

 

Emily, hayalindeki iş için Chicago’dan Paris’e taşındıktan bir yıl sonra, kendini hayatının her alanında önemli yol ayrımlarında bulur. İki farklı yol arasında kalan Emily, bir yandan iş ve aşk hayatında sadakatinin nerede olduğuna karar vermek ve bu kararların Fransa’daki geleceği için ne anlama geldiğini bulmak zorunda kalır. Diğer bir yandan da Paris’teki hayatının ona sunduğu maceralara ve şaşırtıcı fırsatlara kendini kaptırmaya devam eder.

 

Emily in Paris'in 3. sezonundan yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.