Emily in Paris'in 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.757 Gösterim
19 Kasım 2021 13:23
Emily in Paris'in 2. sezonundan fragman yayınlandı

Netflix'in geçtiğimiz yıl en çok izlenen dizilerinden biri olan Emily in Paris'in 2. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 22 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.


Emily in Paris, Chicago'da yaşayan 20'li yaşlarında tutkulu bir pazarlama yöneticisiyken, çalıştığı şirketin saygın bir Fransız firmasını satın almasıyla oluşan beklenmedik iş fırsatı için Paris'e taşınan ve burada bambaşka bir hayatla tanışan Amerikalı bir kadın olan Emily'nin maceralarını konu ediniyor. Dizi, Emily'nin yabancı bir ülkede hayatına başlarken yaşadığı dil sorununu, kültür çatışmasını, kariyerinin gidişatını, yeni kurduğu arkadaşlıkları, sosyal medyadaki yükselişini ve aşk hayatını mercek altına alırken arka planda Paris'in ışıltılı ortamını, lüks hayatı, modayı ve Fransız mutfağını seyirciyle buluşturuyor. 

 

Başroldeki Emily karakterine Lily Collins'in hayat verdiği dizide, oyuncuya Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, William Abadie, Samuel Arnold, Philippine Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery gibi isimler eşlik ediyor. Yaratıcılığını Sex and the City, Younger, Melrose Place gibi yapımlarla tanınan Darren Star'ın yaptığı dizi, ilk sezonuyla Emmy ve Altın Küre'ye aday olmuştu.

 

10 bölümden oluşacak ve 22 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak ikinci sezonda kadroya Jeremy O. Harris, Lucien Laviscount, Arnaud Binard gibi isimler dahil olacak. İlk sezonun finalinde Gabriel'le başladığı ilişkinin, Emily'nin hayatında yarattığı kaosa dikkat çeken fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.