Elvis Presley ve eşi Priscilla Presley'nin hikâyesini merkeze alan filmden teaser yayınlandı

15.621 Gösterim
21 Haziran 2023 17:10
Elvis Presley ve eşi Priscilla Presley'nin hikâyesini merkeze alan filmden teaser yayınlandı

Elvis Presley ve Priscilla Presley'nin gelgitli ilişkisini Priscilla'nın gözünden aktaracak olan filmden teaser yayınlandı. A24 yapımı Priscilla'da, Elvis Presley'e Euphoria ile tanınan Jacob Elordi, Priscilla Presley'e ise Mare of Easttown ve Devs gibi dizilerde yer alan Cailee Spaeny hayat veriyor.


The Virgin Suicides, Marie Antoinette, Lost in Translation gibi filmlere imza atan Sofia Coppola'nın senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğuna oturduğu Priscilla filminden teaser yayınlandı. Priscilla Presley'nin 1985 tarihli anı kitabı Elvis and Me'ye dayanan biyografik film Priscilla, Priscilla Presley'nin hayatını ve Rock 'n Roll efsanesi Elvis Presley ile olan gelgitli ilişkisini konu alıyor. 

 

Olivia DeJonge ve Austin Butler'ın Presley çiftine hayat vermelerinin ardından, yeni Presley çifti olarak Euphoria ile tanınan Jacob Elordi ve Mare of Easttown, Devs gibi yapımlarda yer alan Cailee Spaeny'yi izleyeceğiz. Filmde ikiliye Kamilla Kowal, Jorja Cadence, Josette Halpert, Emily Mitchell, Rodrigo Fernandez-Stoll, Gwynne Phillips, Deanna Jarvis ve Tim Post gibi isimler eşlik edecek.

 

Henüz vizyon tarihi belli olmayan A24 imzalı Priscilla filminin teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.