Elite dizisinin 6. sezon yayın tarihi belli oldu

14.569 Gösterim
27 Eylül 2022 13:57
Elite dizisinin 6. sezon yayın tarihi belli oldu

Elite dizisinin 6. sezon yayın tarihi bir videoyla duyuruldu. Dizinin yeni sezonu, 18 Kasım'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından Netflix için hazırlanan İspanyol gençlik gerilim dizisi Elite'nin 6. sezonunun yayın tarihi belli oldu. Las Encinas adlı okulun öğrencileri arasındaki ilişkiler etrafında dönen dizinin, ilk beş sezon gibi 8 bölümden oluşması beklenen yeni sezonu, 18 Kasım'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Elite, ilk 28 günde 275 milyon saat izlenen 3. sezonuyla Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen dokuzuncu dili İngilizce olmayan dizisi olmuştu.

 

Yeni sezonda rollerine dönen André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou ve Manu Ríos gibi isimlere Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa ve Álex Pastrana katılırken, Samuel, Omar, Rebeka ve Cayetana'ya hayat veren Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas ve Georgina Amorós kadroda yer almayacak.

 

Dizinin yeni sezon konusu şöyle:

 

Bir öğrencinin daha ölümünün ardından Las Encinas, skandallarla dolu geçmişini örtbas etmeye kararlı bir şekilde yeni bir eğitim yılına başlar. Ancak bu prestijli kurumun koridorlarında ırkçılık, cinsiyetçilik, istismar ve homofobi kol gezdikçe çatışmalar da devam eder. Okulu yönetenler bu sorunların kökünü kazımak için harekete geçmezlerse, öğrenciler bu görevi üstlenmek durumunda kalacak.

Kaynak: Netflix, TVLİne

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.