Ekim ayında vizyona girecek yerli filmler

5.513 Gösterim
27 Eylül 2017 14:00
Ekim ayında vizyona girecek yerli filmler

Eylül ayı itibarıyla girizgâhı yapılan yeni sinema sezonu, Ekim ayında gösterime girecek yerli filmlerle ivme kazanacak. Şu an için Ekim ayında vizyona girmesi planlanan 17 yerli film bulunuyor.


06 Ekim 2017

Nihat Durak'ın yönettiği Babam, genç öğretmen Feride'nin hayatlarına dahil olmasıyla zihinsel engelli oğluna bakışı değişen Yusuf'un hikâyesini anlatıyor.

Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği Dört Köşe, haksız yere gözaltına alınan dört kişinin, yaşadıkları haksızlıklar sonrası uygulamaya koydukları büyük plana odaklanıyor.

Kayseri Aslanı, büyük bir kumar borcu olan Ersin'in Kayseri'den Çin'e kadar uzanan hikâyesini anlatıyor.

Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini İsmail Güneş'in üstlendiği Kervan 1915 filminin başrollerinde Murat Han, Ayşe Akın, İbrahim Kendirci, İpek Tuzcuoğlu, Fatih Ayhan, Ali Kemal Yılmaz ve Meriç Başaran yer alıyor.

13 Ekim 2017

Asuman Erdoğan'ın yönettiği Bir Nefes Yeter'in başrollerinde Tuvana Türkay ve Seçkin Özdemir yer alıyor.

Peyami Safa'nın eserinden, Onur Ünlü tarafından sinemaya uyarlanan Cingöz Recai, Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Serkan Keskin, Musa Uzunlar, Meriç Aral gibi isimlerden oluşan geniş kadrosuyla dikkat çekiyor.

Mehmet Ali Zaim'in yönettiği Kapıdaki Sır, oğlunun elinden alınmasına sebep olan bir lanetin tutsak ettiği bir kadının hikâyesini anlatıyor.

20 Ekim 2017

Aytaç Ağırlar'ın yazıp yönettiği Bölük, yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin hikâyesini anlatıyor.

Doğa Can Anafarta'nın yönettiği Damat Takımı, liseden beri ayrı gün yüzü görmeyen beş yakın arkadaştan birinin evlilik kararı almasıyla yaşananları konu ediniyor.

Hamza Yaman'ın yönettiği Dua Et Kardeşiz, arazilerinden yol geçeceğini öğrenen iki kardeşin hikâyesini anlatıyor.

Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı İlk Öpücük, her gün hafızasını kaybeden Bahar karakteriyle, onu her gün kendine aşık etmeye çalışan Hakan'ın hikâyesini anlatıyor.

Orhan Eskiköy'ün yönettiği Taş, oğulları yirmi yıldır kayıp olan bir ailenin, evlerine gelen bir yabancının oğulları olduğuna inanmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

27 Ekim 2017

Türkiye'nin Oscar için aday gösterdiği film olan Ayla, Kore Savaşı sırasında kimsesiz bir şekilde bulduğu beş yaşındaki bir kızın yaklaşık bir buçuk yıl boyunca bakımını üstlenen Astsubay Süleyman Dilbirliği ile Ayla adını verdiği kız çocuğunun hikâyesini anlatıyor.

Pelin Esmer'in yeni filmi İşe Yarar Bir Şey'in başrollerinde Öykü Karayel, Başak Köklükaya ve Yiğit Özşener yer alıyor. Film geçtiğimiz İstanbul Film Festivali'nde yarışmıştı.

BKM yapımcılığında çekilen Yol Arkadaşım'ın başrollerinde, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eda Ece gibi isimler yer alıyor.

Ümit Ünal'ın yazıp yönettiği Sofra Sırları, dışarıdan bakıldığında hayatını sadece evine ve kocasına adamış bir ev hanımı olarak görünen fakat aynı zamanda bir seri katil olan Neslihan'ın hikâyesini mizahi yönden konu ediniyor.

Koparan Kardeşler Ltd. Şti. filminin, FFD dağıtımcılığında 27 Ekim'de seyirciyle buluşması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.