Eddie Murphy, yeni bir Shrek ya da Eşek karakterini anlatan film istiyor

13.498 Gösterim
31 Ocak 2023 16:56
Eddie Murphy, yeni bir Shrek ya da Eşek karakterini anlatan film istiyor

Popüler kültürde kendine has bir yer edinmiş animasyon serisi Shrek'te Eşek karakterine sesiyle hayat veren Eddie Murphy, yeni bir Shrek filmi ya da Eşek karakterini odağına alan bir spin-off projesini hiç düşünmeden kabul edeceğini belirtti.


Ünlü animasyon serisi Shrek'in sevilen karakteri Eşek'e sesiyle hayat veren Eddie Murphy, ETalk'a verdiği video röportajda teklif gelmesi hâlinde yeni bir Shrek filmini kabul etmesinin sadece iki saniye süreceğini, seriye yeni bir filmin gelmesine tamamen açık olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu, seslendirdiği Eşek karakterinin spin-off filmine de açık olduğunu söyledi: "Biliyorsunuz, Çizmeli Kedi (Puss in Boots) filmleri çekildi. 'Eşek karakterinin filmini yapmaları lazımdı. Eşek, Çizmeli Kedi'den daha komik. Yani, Çizmeli Kedi'yi seviyorum ama Eşek kadar komik değil.' diye düşündüm ben de."

 

Eşek ya da yeni bir Shrek filmi için hevesini açıkça belirten Murphy, böyle bir şeyin gerçekleşmesinin, ancak DreamWorks'ün böyle bir şeyi yapmayı istemesiyle olabileceğini de ekliyor.

 

İlki 2001'de gösterime giren ve Oscar'da Animasyon kategorisinin ilk kazananı olan Shrek, dünya genelinde 488,44 milyon dolara ulaşmış ve 2010'a kadar çekilecek üç yeni filmin kapısını aralamıştı. Shrek 2, 2004 yılında 928,76 milyon dolara, Shrek the Third 2007 yılında 813,37 milyon dolara ve serinin son filmi Şrek: Sonsuza Dek Mutlu (Shrek Forever After) ise 2010 yılında 752,6 milyon dolara ulaşmayı başardı. Seride yer alan Çizmeli Kedi'nin ilk solo filmi Çizmeli Kedi (Puss in Boots) 2011 yılında gösterime girerek 555 milyon dolar hasılata erişirken, geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve dünya geneli gösterimleri süren ikinci film Çizmeli Kedi: Son Dilek (Puss in Boots: The Last Wish) ise şu ana kadar 335,73 milyon dolar hasılata ulaştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.