Dune: The Sisterhood'un ilk iki bölümünü Johan Renck yönetecek

1.341 Gösterim
28 Nisan 2022 14:49
Dune: The Sisterhood'un ilk iki bölümünü Johan Renck yönetecek

HBO Max için hazırlanan Dune: The Sisterhood dizisinin ilk iki bölümünü Johan Renck yönetecek. Emmy ödüllü yönetmen daha önce Chernobyl, Vikings, Breaking Bad, The Walking Dead gibi yapımlarda görev almıştı.


Dune filmindeki olayların 10 bin yıl öncesinde geçecek olan Dune: The Sisterhood dizisinin ilk iki bölümünde yönetmen koltuğunda Chernobyl'in Emmy ödüllü yönetmeni Johan Renck'in oturacağı açıklandı. 2019 yılında sipariş edilen dizinin pilot bölümünün ilk olarak Denis Villeneuve tarafından yönetileceği açıklansa da ünlü yönetmenin Dune: Part Two üzerinde çalışması bu değişikliğin gerçekleşmesine neden oldu. 

 

Daha önce Chernobyl, Vikings, Breaking Bad, Bloodline, Halt and Catch Fire ve The Walking Dead gibi popüler yapımlarda görev alan Johan Renck'in ilk iki bölümünü yöneteceği dizi, filmin 10 bin yıl öncesinde geçip merkezine hikâyede önemli bir yeri olan kadın topluluğu Bene Gesserit'leri alacak. Dune: The Sisterhood'un yönetici yapımcıları arasında Renck ve Villeneuve'ün yanı sıra Dune ve Dune: Part Two'nun senaristlerinden Jon Spaihts de bulunuyor.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.