Dune 2, Godzilla v Kong 2 ve The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in vizyon tarihleri ertelendi

9.554 Gösterim
25 Ağustos 2023 12:33
Dune 2, Godzilla v Kong 2 ve The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in vizyon tarihleri ertelendi

Warner Bros. gelecek takviminde yer alan bazı önemli filmlerin vizyon tarihlerini Oyuncular Birliği grevinin devam etmesinden ötürü erteledi. Dune: Part Two 2024 yılına ertelenirken, Godzilla x Kong: The New Empire ve The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filmleri de 2024 yılı içerisinde ileri bir tarihe alındı.


Bir süredir konuşulan dedikodular gerçek oldu. ABD'de Yazarlar Birliği'nden sonra Oyuncular Birliği'nin de greve girmesi sonrası, özellikle Warner Bros.'un grevden ötürü filmlerini tanıtamayacak olan yıldız oyuncuların yer aldığı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'yi (Dune: Part Two) 2024 yılına erteleyebileceği konuşulmuştu. Beklendiği gibi filmin vizyon tarihi ertelendi.

 

Timothée Chalamet ve Zendaya'nın başrollerini paylaştığı filmin 3 Kasım 2023'te vizyona girmesi planlanıyordu. Fakat Oyuncular Birliği grevinin sürmesi, dolayısıyla filmin yıldız isimlerinin tanıtım sürecinde yer alamayacak olmasından ötürü Dune Part Two, 15 Mart 2024 tarihine ertelendi.

 

Dune 2'nin ertelenmesi, birkaç film için domino etkisi yarattı. Warner Bros.'un daha önce açıkladığı takvimde 15 Mart 2024 tarihinde yer alan Godzilla x Kong: The New Empire, Dune 2'nin bu tarihe gelmesiyle ertelendi. Godzilla ile King Kong mitlerini bir araya getiren serinin yeni filmi, 12 Nisan 2024 tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

 

Benzer şekilde The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in tarihi de ertelenmiş oldu. Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'de önemli bir yer tutan Helm's Deep'i yaptıran Rohan Kralı Helm Hammerhand'in hikâyesini anlatacak olan film, 12 Nisan 2024'ten 13 Aralık 2024 tarihine ertelendi.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.