Düğün Dernek 2'den yeni kısa fragman

6.708 Gösterim
4 Kasım 2015 12:47
Düğün Dernek 2'den yeni kısa fragman

Yılın en çok beklenen filmi "Düğün Dernek 2: Sünnet"in 30 saniyelik ilk kısa fragmanı büyük bir ilgi yakalamıştı. Şimdi "Düğün Dernek 2: Sünnet" yeni bir kısa fragman daha yayınladı. Motosiklet üstündeki görüntülerden oluşan kısa fragmanda, Tüpçü Fikret dünyaca ünlü motosiklet pilotu Valentino Rossi'ye taş çıkardı!


Bilindiği üzere ilk film "Düğün Dernek"i sinemalarda 7 milyona yakın bir seyirci tarafından izlendi. İkinci filmi merakla bekleyen sinemaseverler için, "Düğün Dernek 2: Sünnet"in biletleri 6 Kasım'da satışa çıkıyor. Böylece filmi bekleyenler vizyona girdiği hafta sonu seansları için biletlerini şimdiden alabilecek. 

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin'in paylaştığı "Düğün Dernek 2: Sünnet"in biletleri 6 Kasım Cuma günü itibariyle online satış siteleri (www.marsgate.com.trwww.mybilet.com, www.biletinial.com) ve tüm sinema gişelerinden satın alınabilecek. Filmi ilk seyredenlerden olmak isteyen Düğün Dernek sevenler ilk hafta 'yer kalmadı' cümlesini duymayacak!

Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, BKM imzalı "Düğün Dernek 2: Sünnet" 4 Aralık 2015 itibariyle tüm Türkiye'yi güldürecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.