Dokuz Oğuz dizisinin yayın tarihi açıklandı

8.531 Gösterim
20 Ocak 2023 14:10
Dokuz Oğuz dizisinin yayın tarihi açıklandı

Kubilay Aka'nın başrolü Deniz Işın ve Yasemin Kay Allen ile paylaştığı, Fox TV'nin yeni askeri draması Dokuz Oğuz, 28 Ocak'tan itibaren cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak.


Fox TV'nin yeni askeri draması Dokuz Oğuz, 28 Ocak'tan itibaren cumartesi akşamları ekranlara gelecek. Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizi, Türk’ün olduğu her yerde Türk için savaş Oğuz Timi'nin hikayesini konu ediniyor.

 

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Dokuz Oğuz, Albay Tomris Toprak'ın kurduğu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan Oğuz Timi'nin mücadelesine odaklanıyor. Dünyanın her noktasında zulme ve kıyıma uğrayan Türkler için mücadele eden bu birlik, Albay Tomris ve Yüzbaşı Batur önderliğinde bu gaye uğruna savaş veriyor.

 

2022/2023 sezonunda cumartesi günü başlayan ilk dizi olan Dokuz Oğuz'un yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. Kubilay Aka'nın başrolü Deniz Işın ve Yasemin Kay Allen ile paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat ve Rami Narin yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.