Doksan dakikalık bir çatışmayı ele alan Free Fire'dan fragman!

3.684 Gösterim
9 Eylül 2016 17:40
Doksan dakikalık bir çatışmayı ele alan Free Fire'dan fragman!

Ben Wheatley'nin yönettiği, Brie Larson, Armie Hammer, Cillian Murphy ve Sharlto Copley'li kadrosuyla dikkat çeken Free Fire'dan fragman yayınlandı.


Son olarak İstanbul Film Festivali'nde de gösterilen Tom Hiddleston'lu High-Rise ile izleyici karşısına çıkan, Kill List ve A Field in England gibi şimdiden kült olmayı başarmış filmlere imza atan Ben Wheatley'nin yeni filmi Free Fire, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirdi. Prömiyeriyle birlikte, filmden ilk fragman da yayınlandı.

Brie Larson, Cillian Murphy, Armie Hammer, Sharlto Copley, Sam Riley, Jack Reynor, Noah Taylor gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken filmin konusu, geniş oyuncu kadrosunda bile daha fazla ilgi çekiyor olabilir. 1978 yılının Boston'ında, iki çete arasında terk edilmiş bir depoda gerçekleşmesi planlanan bir toplantı, silahların konuşmasıyla kan gölüne dönüşür. Filmin şaşırtıcı yanı, doksan dakikalık süresinin önemli bir bölümünü bu çatışmaya ayırmasında yatıyor. Martin Scorsese'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği, Wheatley'nin iflah olmaz mizah anlayışı ile Tarantinovari bir açmazın bir araya geldiği filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.