Doctor Who'nun David Tennant'lı özel bölümlerinden teaser yayınlandı

5.241 Gösterim
24 Ekim 2022 14:46
Doctor Who'nun David Tennant'lı özel bölümlerinden teaser yayınlandı

13. sezonu dün akşam ekrana gelen The Power of the Doctor adlı bölümle final yapan Doctor Who'nun Kasım 2023'te izleyiciyle buluşacak olan 60. yıl özel bölümlerinden teaser yayınlandı.


Doctor Who'nun 13. sezonunun 23 Ekim Pazar günü yayınlanan The Power of the Doctor adlı final bölümünde Jodie Whittaker'ın son kez hayat verdiği 13. Doctor, rejenerasyon geçirerek 14. Doctor'a dönüştü. Doctor karakterine hayat verecek ilk siyahi oyuncu Ncuti Gatwa'nın karakteri ilk kadın Doctor olan Jodie Whittaker'dan devralacağı, David Tennant'ın ise dizinin 60. yılı için hazırlanan özel bölümlerinde 10. Doctor rolünü tekrarlayacağı düşünülüyordu ancak dönüşüm sonrası ortaya çıkan 14. Doctor beklenenin aksine David Tennant oldu.

David Tennant ve Catherine Tate'in 14. Doctor ve Donna Noble olarak geri döneceği 60. yıl özel bölümleri Kasım 2023'te ekranlara gelecek. Ruanda doğumlu İskoç oyuncu Ncuti Gatwa'nın 15. Doctor'u oynayacağı 14. sezonun ise 2024'te ekranlarda olması bekleniyor. Üç bölümden oluşup 2023'ün Kasım ayında izleyiciyle buluşacak Doctor Who 60. yıl özel bölümlerinin hem Tennant hem de Gatwa'nın yer aldığı teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IndieWire, Collider
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.