Disney Plus Türkiye'de yer alacak üç yerli dizi daha açıklandı

42.956 Gösterim
7 Haziran 2022 14:11
Disney Plus Türkiye'de yer alacak üç yerli dizi daha açıklandı

Engin Akyürek'li Kaçış'tan sonra Disney Plus Türkiye'de yer alacak üç yerli dizi daha açıklandı. Timuçin Esen'li Gri, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Dünyayla Benim Aramda, Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Avcı, platformda yayınlanacak yeni diziler olarak duyuruldu.


170'i orijinal 1000'den fazla film ve 16.000'in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşiviyle 14 Haziran'dan itibaren Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney+, daha önce açıklanan ve platformun lansmanıyla birlikte izleyiciyle buluşacak olan Engin Akyürek'li Kaçış'tan sonra yayınlayacağı yerli dizileri açıklamaya devam ediyor.

 

Taylan Biraderlerin yönetmen koltuğunda oturacağı, başrolünde ise Timuçin Esen'in yer alacağı Gri, Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy'u bir araya getiren Dünyayla Benim Aramda ve Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alacağı Avcı dizisi, Disney+ Türkiye'de yer alacak yeni diziler olarak açıklandı. Dizilerin yayın tarihlerinin platformun lansmanından sonra belli olması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.