Disney+'ın yeni Marvel dizisi What If...?'ten yeni fragman yayınlandı

10.151 Gösterim
9 Temmuz 2021 10:02
Disney+'ın yeni Marvel dizisi What If...?'ten yeni fragman yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni içerisinde vuku bulan bazı kritik olayların farklı şekilde geliştiği alternatif evrenleri bir araya getiren animasyon dizisi What If...?'ten yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 11 Ağustos'tan itibaren Disney+'ta yayınlanacak.


Yılın başında yayınlanan WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier ile haftaya final bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Loki gibi dizilerden sonra Marvel Sinematik Evreni içerisindeki karakterleri konu edinecek What If...?'ten yeni bir fragman yayınlandı.

 

Dizi, MCU karakterlerinin hikâyelerini anlatacak fakat önemli bir farkla: MCU içerisinde yer alan karakterlerin, olayların farklı şekilde geliştiği farklı zaman çizgilerindeki öykülerini konu edinecek. Steve Rogers yerine Agent Carter'ın süperasker serumunu aldığı ve ünlü kalkanın sahibi olduğu, Peter Quill'in değil de T’Challa'nın Star-Lord olduğu, Killmonger'ın Tony Stark'ı kurtardığı alternatif zaman düzlemlerini merkezine koyacak What If...?, 11 Ağustos'tan itibaren Disney+'ta yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.