Disney'den yeni bir Pamuk Prenses filmi geliyor

5.145 Gösterim
1 Kasım 2016 11:30
Disney'den yeni bir Pamuk Prenses filmi geliyor

Kısa bir süre önce klasikleşmiş animasyonlarını canlı çekimle yeniden sinemaya uyarlamaya başlayan Disney, bu furyaya Pamuk Prenses'i de eklediğini açıkladı.


Star Wars ve Marvel evrenlerini geliştirmekle uğraşan Disney, önemli bir hayran kitlesine sahip klasik animasyonlarını canlı çekimle modernize etmeye devam ediyor. Bu furyanın ilk örneklerinden Orman Çocuğu (The Jungle Book) filminin, bu yıl içerisinde dünya genelinde $966 milyon elde etmesiyle diğer animasyon filmlerin uyarlamalarının da önü açılmıştı. Disney'den gelen yeni açıklamaya göre 1937 yapımı kült animasyon Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler de, bu kapsamda canlı çekimle yeniden uyarlanacak.

Tıpkı Orman Çocuğu'nda olduğu gibi animasyonun müzikal ögelerini taşıyacak bir Pamuk Prenses filminin hazırlıklarını yapan Disney, filmin şarkılarını yazması için bu yılın en iddialı filmlerinden biri olan La La Land'in şarkılarını yazan Benj Pasek ve Justin Paul ile anlaştı. Filmin senaryosunu kaleme alması için görüşülen isim ise Trendeki Kız (The Girl on the Train) filminin senaristi Erin Cressida Wilson.

 

Bu aşamada Disney'in animasyondan canlı çekime uyarlayacağı diğer projeleri hatırlatmakta fayda var. Sindirella ve Orman Çocuğu ile başlatılan furya, Aladdin, Güzel ve Çirkin, Aslan Kral ve Küçük Deniz Kızı'nın canlı çekim uyarlamaları ile devam edecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.