Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri (24 - 30 Haziran 2024)

1.498 Gösterim
3 Temmuz 2024 17:50
Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri (24 - 30 Haziran 2024)

Hafta boyunca dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri derledik.


Netflix Türkiye'de geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde La pasión turca açılışını zirvede gerçekleştirdi. Rapman imzalı aksiyon serisi Supacell zirvenin en yakın takipçisi oldu. Üçüncü sezonuyla ekranlara gelen fenomen dizi Bridgerton haftayı üçüncü sırada tamamladı.


Film kategorisinde, 2024 yılının en çok izlenen ikinci filmi olan Lohusa zirvedeki yerini korudu. Yaklaşık 450 bin seyirci tarafından izlenen Kardeş Takımı bir basamak artışla ikinci sıraya yükseldi. Jessica Alba'nın başrolünde yer aldığı Tetikte (Trigger Warning) haftayı üçüncü sırada tamamladı.

bluTV'de geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde House of the Dragon liderlik serisini sürdürdü. Platformun orijinal serisi Prens zirvenin en yakın takipçisi oldu. David Benioff ve D. B. Weiss imzalı kült dizi Game of Thrones üçüncü sıraya geriledi.


Film kategorisinde, ülkemizde yaklaşık 1,4 milyon seyirci tarafından izlenen Barbie açılışını zirvede gerçekleştirdi. Tim Burton imzalı Karanlık Gölgeler (Dark Shadows) ilk haftasında ikinci sırada yer aldı. Kült serinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Prime Video'da geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde The Boys zirvedeki yerini korudu. Platformun çok satan kitaptan ilham alınarak hazırlanan yeni dizisi Lady Jane’im (My Lady Jane) açılışını ikinci sırada gerçekleştirdi. Aynı adlı distopik video oyun serisinden uyarlanan Fallout üçüncü sıraya geriledi.


Film kategorisinde, 2024 yılının en çok izlenen üçüncü filmi olan Kolpaçino 4 4'lük ilk haftasında birinci sırada yer aldı. Geçtiğimiz iki haftanın birincisi Yaşam Koçu ikinci sıraya geriledi. Ahmet Kural ile Selçuk Aydemir'i tekrardan bir araya getiren Efsane haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.