Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri (11 - 17 Ağustos 2025)

Hafta boyunca dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri derledik.
Netflix Türkiye’nin televizyon kategorisinde sıralama değişmedi. Geçtiğimiz haftanın lideri Wednesday ikinci sezonuyla zirvedeki yerini korudu. Platformun yerli yapımı orijinal dizisi Geleceğe Mektuplar ikinci sıradaki yerini alırken, Wednesday’in ilk sezonu haftayı üçüncü sırada tamamladı.
Film kategorisinde, sinemalarda iki milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Rafadan Tayfa Kapadokya iki basamak yükselerek liderlik koltuğuna oturdu. Platformun suç türündeki yeni orijinali Gece Elbet Çöker (Night Always Comes) zirveyi en yakından takip ederken, platformun istikrarını koruyan orijinal animasyonu KPop İblis Avcıları (KPop Demon Hunters) üçüncü sırada yer aldı.
Global sıralamada, Wednesday ikinci sezonunda 117,3 milyon saat izlenme süresiyle zirvedeki yerini korudu. Dizinin toplam izlenme süresi iki hafta gibi kısa bir sürede 319 milyon saati aştı. Film kategorisinde ise Oxford Aşkım (My Oxford Year) 51,3 milyon saat izlenme süresiyle zirvede yer aldı.

Prime Video’nun televizyon kategorisinde Kelebek (Butterfly) ilk haftasında liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz iki haftanın lideri Güzelleştiğim O Yaz (The Summer I Turned Pretty) bir basamak düşüşle ikinci sıraya geriledi. Platformun bir diğer orijinal dizisi Geri Sayım (Countdown) üçüncü sırayı oluşturdu.
Film kategorisinde, sinemalarda 500 bini aşkın seyirci tarafından izlenen İllegal Hayatlar Meclis zirvedeki yerini korudu. Orijinal Hayalet Avcıları ekibiyle modern takımı bir araya getiren Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire) zirveyi en yakından takip etti. Platformun orijinal filmi The Pickup üçüncü sırada yer aldı.

Disney+’ın televizyon kategorisinde Alien: Earth ilk haftasında liderlik koltuğuna oturdu. Barış Arduç ile Hande Erçel’i ikinci kez bir araya getiren Aşkı Hatırla, yayına başladığı haftadan bu yana ilk defa ikinci sıraya geriledi. Platformun orijinal dizisi Washington Black haftayı üçüncü sırada tamamladı.
Film kategorisinde sıralama değişmedi. Sinemalarda bir milyon seyirci baremini aşan Moana 2 zirvedeki yerini korudu. Disney’in dublaj kadrosunda Cem Yılmaz’ın da yer aldığı animasyon filmi Zootopia zirveyi en yakından takip etti. Tüm zamanların en çok izlenen yabancı animasyon filmi olan Ters Yüz 2 (Inside Out 2) üçüncü sırayı oluşturdu.
