Dexter, sekiz yıl aradan sonra 7 Kasım'da izleyiciyle buluşacak

2.290 Gösterim
26 Temmuz 2021 16:29
Dexter, sekiz yıl aradan sonra 7 Kasım'da izleyiciyle buluşacak

2013 yılında final yapan Dexter'ın sekiz yıl aradan sonra gelen yeni bölümleri, 7 Kasım'dan itibaren yayınlanmaya başlayacak. Tarih duyurusunun yanı sıra, Dexter: New Blood adıyla yayınlanacak 10 bölümlük sezondan fragman da yayınlandı.


2006 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede en sevilen diziler arasına adını yazdıran Dexter'ın 2013 yılında yayınlanan finali, pek çok hayranı hayal kırıklığına uğratmıştı. Yıllar içerisinde bu finalin yarattığı etkiyi düzeltecek yeni bölümler için kimi hayranlar tarafından kampanyalar düzenlense de, bu çağrılar sonuçsuz kalmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise sürpriz bir duyuruyla dizinin 10 bölümden oluşan yeni bir sezonla devam edeceği, Dexter Morgan'ın 2013 yılındaki final bölümünden sonra hayatında açtığı yeni sayfanın anlatılacağı açıklanmıştı. Diziyle ilgili gerçekleştirilen Comic-Con@Home paneliyle birlikte yeni sezonun yayın tarihi de duyuruldu.

 

Dexter: New Blood adıyla yayınlanacak olan dizi, 7 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşacak. Bu duyuruyla birlikte, Michael C. Hall'un ünlü karaktere yeniden hayat verdiği dizinin yeni bölümlerinden görüntülerin yer aldığı bir fragman da yayınlandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.