Dexter: New Blood, Showtime tarihinin en çok izlenen dizisi oldu

2.165 Gösterim
12 Ocak 2022 14:52
Dexter: New Blood, Showtime tarihinin en çok izlenen dizisi oldu

Geçtiğimiz günlerde final yapan 10 bölümlük mini dizi Dexter: New Blood, izlenme rekoru kırarak Showtime'ın en yüksek izleyici ortalamasına ulaşan dizisi oldu.


Michael C. Hall'ın başrolünü oynadığı, 2006-2013 yılları arasında yayınlanan 8 sezonuyla unutulmaz diziler arasına giren Dexter'ın hikâyesini, kaldığı yerin 10 yıl sonrasından başlayarak devam ettirip nihayete erdiren mini dizi Dexter: New Blood, yayınlanan 10 bölümüyle haftada 8 milyondan fazla izleyici ortalaması tutturarak Showtime tarihinde en çok izlenen dizi oldu. Ayrıca dizinin final bölümü, ilk kez ekranlarda yer aldığı saatte 3 milyon kişi tarafından izlenerek, 2013 yılında 3. sezon finaliyle önceki rekoru elinde bulunduran Homeland'i geçerek son 8 yılın en yüksek reytinge ulaşan Showtime dizi finali oldu.

 

Kasım ayında bir hafta arayla Dexter: New Blood ve bir lise kız futbol takımının uçağının Kanada'nın el değmemiş ormanlarında yaşadığı kaza sonrası hayatta kalanların başlarından geçenleri anlatan Yellowjackets'ı ekranlarına taşıyan Showtime, 2021'in dördüncü çeyreğinde büyük sükse yaparak en yüksek yeni kayıt hacmine ulaştı.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.