Denzel Washington ve Viola Davis'in başrolleri paylaştığı Fences'tan yeni fragman yayınlandı

3.781 Gösterim
28 Kasım 2016 14:35
Denzel Washington ve Viola Davis'in başrolleri paylaştığı Fences'tan yeni fragman yayınlandı

Önümüzdeki Şubat ayında düzenlenecek olan Oscar Ödülleri'nin lokomotif filmlerinden biri olması beklenen Fences'tan yeni bir fragman yayınlandı.


August Wilson'ın Tony ve Pulitzer ödüllü oyununu geçen yıllarda yeniden sahneleyen Denzel Washington ve Viola Davis ikilisi, aynı hikâyeyi bu sefer sinemaya taşıyor. August Wilson'ın on oyunluk Pittsburgh Cycle'ının altıncı bölümü olan Fences, 1950'lerde Pittsburgh'ta yaşayan Troy (Denzel Washington) ve ailesinin yaşamına odaklanıyor. Bir aile üzerinden o dönemdeki toplumun etnik bariyerini ele alan Fences, uyarlandığı oyunun sağlam metninin yanı sıra, tiyatroda bu oyundaki rolleriyle ödülleri toplayan Denzel Washington ve Viola Davis'in performanslarından güç alıyor.

Amerika'da gösterimi öncesi eleştirmenlerden geçer not alan ve sektör tarafından oldukça olumlu bir şekilde karşılanan Fences'ın, geçen yılki #OscarsSoWhite mevzusu sonrası aranan kan niteliğinde bir yapım. Dolayısıyla Akademi, başta oyuncular olmak üzere Fences'a birçok kategoride adaylıklar verecektir. Hatta En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ının kuvvetle muhtemel Viola Davis'e gideceğini şimdiden söyleyebiliriz. Önümüzdeki haftalarda daha sık konuşulacak olan filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.