Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'lu Disney Plus dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk görseller!

87.449 Gösterim
9 Haziran 2022 14:03
Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'lu Disney Plus dizisi Dünyayla Benim Aramda'dan ilk görseller!

Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak Disney Plus'ın  yerli dizilerinden Dünyayla Benim Aramda'dan ilk görseller yayınlandı. Dizinin başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy paylaşıyor.


170'i orijinal 1000'den fazla film ve 16.000'in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi, belgesel ve özel içerik arşiviyle 14 Haziran'dan itibaren Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan Disney+, daha önce açıklanan ve platformun lansmanıyla birlikte izleyiciyle buluşacak olan Engin Akyürek'li Kaçış'tan sonra yayınlayacağı yerli dizileri açıklamaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısıyla duyurulan ve Disney Plus Türkiye'de yer alacağı açıklanan dizilerden Dünyayla Benim Aramda'dan ilk görseller de paylaşıldı. Başrollerinde yer alan Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un yanı sıra kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizi, zamanla sevgilisiyle arasındaki mesafenin açıldığını fark eden bir kadının, ilişkisini canlı tutmaya çalışmak için başvurduğu yöntemler sonrası gelişen olayları konu ediniyor. 

 

Ezel, Suskunlar, Mucize Doktor gibi dizilerin senaryosunda imzası bulunan Pınar Bulut'un yazdığı, Hülya Gezer'in yönetmenliğini üstlendiği Dünyayla Benim Aramda'nın ne zaman Disney+ Türkiye'deki yerini alacağı ise henüz duyurulmadı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.